Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












ظرفیت‌های مغفول صنعت سرب و روی

ظرفیت‌های مغفول صنعت سرب و روی

حدود ۸۰ واحد فرآوری در صنعت روی و ۱۰ واحد فرآوری در صنعت سرب در کشور مشغول به فعالیت هستند که این واحدها با حدود ۴۰درصد ظرفیت کار می‌کنند. با این وجود نیز نیمی از تولیدات داخلی به خارج از کشور صادر می‌شود.

البته به اعتقاد کارشناسان و دست‌اندرکاران این صنعت، مهم‌ترین چالشی که این صنعت با آن دست به گریبان است، کمبود مواد اولیه است که واردات آن نیز سبب افزایش نرخ تمام‌شده می‌شود.

فناوری صنعت سرب و روی را روزآمد کنیم
درباره ظرفیت‌های صنعت سرب و روی در ایران و فناوری‌های واحدهای تولیدی آن، رضا اعتدال کارشناس صنعت سرب و روی عنوان کرد: صنعت سرب و روی در ایران صنعتی تازه‌تاسیس محسوب نمی‌شود، چراکه شرکت‌هایی باسابقه همچنان در این صنعت مشغول به کار و فعالیت هستند. وی همچنین درباره میزان ظرفیت کنونی سرب و روی موجود عنوان کرد: در صنعت سرب و روی کشور، مازاد عرضه تولید وجود دارد و بخش عمده‌ای از تولیدات آن صادر می‌شود. البته در چند دهه گذشته در این صنعت برندهای معتبری شکل گرفته‌اند.

اعتدال با اشاره به واحدهای فرآوری در صنعت سرب و روی عنوان کرد: بیش از ۸۰ واحد فرآوری در صنعت روی و حدود ۱۰ واحد تولیدکننده سرب درحال‌حاضر مشغول به فعالیت هستند که بزرگترین آن شرکت سرب و روی ملی ایران است. به‌طور معمول حدود ۶۰درصد تولیدات روی و بیش از ۵۰ درصد تولیدات سرب نیز صادراتی است. وی با اشاره به وضعیت بازار صنعت سرب و روی در کشور عنوان کرد: وضعیت بازار به‌طور قطع از تعادل بین عرضه و تقاضا شکل می‌گیرد. در وضعیت کنونی سرب و روی در داخل به‌صورت مازاد تولید است که بخش عمده‌ای از آن به ترکیه صادر می‌شود. البته ترکیه محل ورودی به کشورهای اروپایی به‌شمار می‌رود و کشورهای اروپایی سرب و روی ما را از کشور ترکیه خریداری می‌کنند.

البته به‌تازگی برخی شرکت‌های معتبر اروپایی از شرکت‌های ایرانی خرید کرده‌اند. این کارشناس سرب و روی در پاسخ به این پرسش که چگونه می‌توان بازارهای مستقیم دیگری پیدا کرد، گفت: برای صادرات بیشتر باید در زمینه کیفیت و پس از آن بازاریابی بیشتر، هزینه و سرمایه‌گذاری کرد و از این طریق با دور زدن کشور ترکیه به‌طور مستقیم کالا را به‌دست مصرف‌کننده رساند. اعتدال در ادامه با اشاره به اینکه نرخ سرب و روی صادراتی ایران براساس قیمت‌های جهانی است، خاطرنشان کرد: بازار فروش سرب و روی بیشتر حوزه کشورهای اروپایی است و ترک‌ها نیز برای شرکت‌های اروپایی آن را از ایران خریداری می‌کنند. البته در سال ۹۵ چند شرکت اروپایی مستقیم از ایران خرید داشته‌اند.

صفحه بعد

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید