Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












پتانسیل صنعت روی

پتانسیل صنعت روی

صنعت روی پتانسیل خوبی برای ارزاوری دارد

شاهوردی‌زاده(مدیرعامل شرکت مواد شیمیایی پارس شفق تبریز) گفت: صنعت روی طی دو دهه اخیر، روند رو به رشدی داشته است و در صورت حمایت دولت از واحدهای کوچک فعال در این صنعت و همچنین صادرکنندگان، می‌توان شاهد شکوفایی در این عرصه بود. زمینه فعالیت شرکت مواد شیمیایی پارس شفق تبریز، تولید ورق روی است. این شرکت فعالیت خود را در سال 1388 در شهرستان آذرشهر آغاز کرده اما در حال حاضر به دلیل پاره‌ای از مشکلات، تولید آن متوقف شده است. در نظر داریم در صورت بهبود شرایط اقتصادی، بتوانیم با حداقل ظرفیت به تولید خود ادامه دهیم.
وی در ارتباط با چالش‌های موجود در بخش تولید، بیان کرد: تولیدکنندگان در ماه‌های اخیر با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم می‌کنند و بسیاری از واحدهای تولیدی نیز تعطیل شده است. افزایش قیمت مواد اولیه، مهم‌ترین چالشی است که ما با آن دست و پنجه نرم می‌کنیم و از آنجایی که قیمت‌ها مدام در حال نوسان است، بنابراین نمی‌توانیم برنامه‌ریزی مشخصی برای تولید محصول داشته باشیم. به همین علت یک ماه است که تولید را متوقف کرده‌ایم و ادامه فعالیت به این بستگی دارد که شرایط حاکم بر بازار چگونه پیش رود. افزایش قیمت حامل‌های انرژی به ویژه گاز، از دیگر معضلات صنعت بوده که گریبان‌گیر بیشتر تولیدکنندگان شده است. مگر درآمد یک واحد تولیدی کوچک چقدر است که بخواهد چند برابر آن، بابت گاز مصرفی هزینه پرداخت کند؟ ما این موضوع را با مسئولان اداره صمت و همچنین اداره گاز استان مطرح کرده‌ایم اما پاسخ قانع‌کننده‌ای دریافت نکردیم و مانند سایر تولیدکنندگان ناچار به پرداخت قبوض نجومی گاز هستیم. واقعیت امر این است که تولید در چنین شرایطی صرفه اقتصادی ندارد و متاسفانه مسئولان هیچ توجهی به این مسائل نمی‌کنند.
مدیرعامل شرکت مواد شیمیایی پارس شفق تبریز در خصوص ظرفیت تولید این مجموعه، تصریح کرد: این شرکت توانایی تولید 300 تن ورق روی در سال را دارد که تا حدود یک ماه پیش، با کمتر از 10 درصد این ظرفیت فعالیت می‌کردیم و در صورتی که شرایط بازار به تعادل نسبی برسد، توانایی تولید بیشتر از آن را هم داریم. ضمن اینکه تجهیزات و ماشین‌آلات مورد استفاده در خط تولید همگی داخلی هستند و کاربرد ورق روی نیز در گالوانیزاسیون و صنعت آبکاری است.
شاهوردی‌زاده در ادامه به اهمیت صنعت روی اشاره کرد و گفت: صنعت روی کشور خوشبختانه توانسته است با گذشت دو دهه، روند رو به رشدی داشته باشد. علاوه بر تامین نیاز تولیدکنندگان داخلی، عمده محصولات تولیدی در این صنعت به ویژه شمش صادر می‌شود. در واقع، صنعت روی اشتغال‌زایی و ارزآوزی مطلوبی را برای کشور به همراه داشته است اما متاسفانه حمایت‌های لازم از واحدهای کوچک فعال در این صنعت به عمل نمی‌آید و به همین دلیل، شاهد تعطیلی روز افزون این واحدها هستیم. در حالی که دولت باید با توجه به عملکرد مطلوب صادرکنندگان محصولات روی، توجه بیشتری به آن‌ها داشته باشد اما علی‌رغم بیان شعارهایی مبنی بر حمایت از تولید، از جانب دولت هیچ حمایتی از فعالان بخش خصوصی نمی‌شود.وی اعمال تحریم‌های مختلف را بر صنعت روی بی‌تاثیر دانست و اظهار کرد: از آنجایی که مواد اولیه مورد نیاز تولیدکنندگان روی در داخل کشور تامین می‌شود، بنابراین تحریم‌ها تاثیر چندانی بر این صنعت نداشته است. ضمن اینکه صنعت روی می‌تواند از طریق صادرات، ارزآوری مناسبی برای کشور داشته باشد که در نهایت بر رشد اقتصادی تاثیر خواهد داشت. البته امیدوار هستیم هرچه زودتر تحریم‌ها رفع شود تا ضمن بهبود شرایط اقتصادی، تولید نیز وضعیت بهتری را تجربه کند.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید