Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












بازار جهانی فلزات گرانبها در انتظار اجلاس گروه 20

بازار جهانی فلزات گرانبها در انتظار اجلاس گروه 20

در هفته گذشته قیمت طلا و سایر فلزات گرانبها در بازارهای جهانی در پی افزایش ارزش دلار، افت نسبی را شاهد بود. اجلاس گروه 20 که در آرژانتین برگزار می‌شود، در بازار بسیاری از فلزات گرانبها تأثیر خواهد داشت.

در روز دوم آذر (23 نوامبر)، طلا با کاهشی 0.16 درصدی به قیمت یک هزار و 223 دلار برای هر اونس معامله شد. در این حین، نقره نیز کاهش 1.52 درصدی را تجربه کرد و در سطح 14.26 دلار برای هر اونس قرار گرفت. با توجه به تغییرات این روزهای شاخص ارزش دلار، انتظار می‌رود که قیمت فلزات گرانبها نیز نوسانات مختلفی را تجربه کند. در ضمن تضعیف یورو در روزهای اخیر نیز نشان می‌دهد که در کشورهای حوزه یورو، سرعت رشد اقتصادی نیز آرام شده که در نهایت حامی افزایش ارزش دلار به‌شمار می‌رود.

به‌نظر می‌رسد که سرمایه‌گذاران در حوزه‌های مختلف فلزات گرانبها تمرکز خود را بر روی اجلاس گروه 20 (20G) قرار داده‌اند. این اجلاس که در روزهای 30 نوامبر و یکم دسامبر(امروز) در آرژانتین برگزار خواهد شد، برخلاف سال‌های گذشته در خصوص مذاکرات 2 قدرت اقتصادی است. گفته می‌شود آمریکا و چین در این اجلاس درخصوص تنش‌های تجاری به مذاکره خواهند پرداخت.

پلاتین و پالادیوم نیز طی هفته گذشته با کاهش قیمت رو‌به‌رو شدند. در روز 23 نوامبر، قیمت معاملاتی پلاتین 842 دلار برای هر اونس و قیمت پالادیوم نیز به یک هزار و 117 دلار برای هر اونس رسید. گفته می‌شود برخی ضوابط و استانداردهای جدید زیست‌محیطی در چین بر قیمت فلزات گرانبها بی‌تأثیر نبوده‌اند.

البته تلاش جهانی برای کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی، بر رشد آتی تقاضای پالادیوم خواهد افزود که به‌عنوان ماده‌ای کلیدی در کاتالیزورهای اگزوز خودروها استفاده می‌شود. این امر در کنار کاهش عرضه‌های جهانی باعث می‌شود تا این فلز در آینده نزدیک با افزایش قیمت مواجه شود. این فلز در سال جاری رشد قیمتی بیش از 9 درصد را تجربه نکرده که به نظر می‌رسد در سال‌های آتی افزایش خواهد یافت که این افزایش دلیلی ترکیبی از نگرانی‌های عرضه و رشد تقاضا خواهد داشت. نقره و طلا، هر 2 متأثر از شاخص ارزش دلار، توجهات بسیاری از سرمایه‌گذاران جهان را به خود جلب کرده‌اند. به‌نظر می‌رسد که حتی بسیاری از افراد بازارهای سرمایه‌ را رها کرده و به سرمایه‌گذاری بر این 2 فلز روی آورده‌اند.

استحصال بسیاری از فلزات گرانبها از جمله طلا، مسائل زیست‌محیطی فراوانی را با خود به‌همراه دارد که می‌تواند تولید و عرضه آن را در کشورهایی که تحت فشار قوانین سخت‌گیرانه زیست‌محیطی هستند (همچون چین) را تحت تأثیر قرار داده و در راستای حمایت از رشد قیمت‌ها عمل کند. قانون منع استفاده از سیانید در معدن‌کاری و فراوری طلا طی ماه‌های اخیر با برخی حرف و حدیث‌ها همراه بوده است. اما شرکت کانادایی Columbus Gold در روز 21 نوامبر خبری را منتشر و ادعا کرده که اکنون منعی برای استفاده از این ماده شیمایی (بسیار خطرناک) وجود ندارد و مؤسسه بین‌المللی مدیریت سیانید (The International Cyanide Management Institute) در روز یکم نوامبر 2018 شرایط استفاده از سیانید را برای شرکت Columbus پذیرفته است.

قیمت نقدی طلا در LMBA

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید