Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












جنگ در اوکراین بازارهای سوخت جهان را تغییر داده است

جنگ در اوکراین بازارهای سوخت جهان را تغییر داده است

تغییر جهت بازارهای سوختی جهان

در سال 2017، قطر ممنوعیت 12 ساله توسعه بزرگترین میدان گاز طبیعی جهان را که بیشتر آن در زیر آبهای خلیج فارس قرار دارد، لغو کرد و پس از آن اعلام کرد که قصد دارد  سهم خود  را از این میدان از طریق یک پروژه 30 میلیارد دلاری به نام توسعه میدان شمالی ( nfe ) بهره برداری کند. nfe برای افزایش تولید گاز طبیعی مایع ( lng ) کشور از میزان فعلی 77 میلیون تن در سال (mtpa) به 110 میلیون تن در هر سال در سال 2026 طراحی شده است، مقداری که با گسترش آن 152 میلیارد متر مکعب گاز خواهد بود. منتقدان آن را به عنوان یک بازی خطرناک غیرقابل اجرا ممی بینند ولی قطر در پاسخ اعلام کرد که فاز دوم آن را تا سال 2027 به 126 میلیون تن در هر ساعت می رساند که یک سوم اندازه بازار lng امروز است.
در سال 2019، اشباع جهانی lng ، قیمت لحظه ای را در آسیا، جایی که قطر بیشتر گاز خود را می فروشد، به 5.49 دلار در هر میلیون واحد حرارتی بریتانیا رساند که پایین ترین قیمت در یک دهه اخیر است. یک سال بعد، با اعمال قرنطینه‌ها در مواجهه با همه‌گیری کووید-19 که تقاضا را کم کرد، 20 درصد بیشتر کاهش داشت و به 4.39 دلار رسید که پایین‌ترین رقم در تاریخ است. اما سعد الکعبی، وزیر انرژی، به برنامه خود اصرار داشت و محاسبات او نشان داد که تا سال 2025، جهان دوباره به بسمت گاز روی خواهد آورد. در سال 2022، جنگ در اوکراین، باعث افزایش شش برابری قیمت گاز اروپا در یک سال گذشته شد.


در ماه اوت قطر 2 میلیون تن lng به اروپا صادر کرد و این تنها یک پنجم کل صادراتش بود که در آن ماه ارسال کرد، همچنین الکعبی گفت: با پنج تا از بزرگترین شرکت های نفت و گاز غربی همکاری امضا کرده است. اما او در مورد مشارکت بالقوه با شرکت های چینی، هندی، ژاپنی و کره جنوبی نیز در حال مذاکره است.
ماه گذشته، هند 765هزار بشکه در روز وارد می کرد و چین 900هزار بشکه در روز که این 230هزار بشکه بیشتر از یک سال پیش است. آدی ایمسیروویچ، رئیس سابق بازرگانی نفت گازپروم، غول گاز دولتی روسیه، که اکنون در موسسه مطالعات انرژی آکسفورد حضور دارد، بر این باور است که ظرفیت ذخیره سازی و پالایشگاه چین می تواند پس از این، بسیاری از بشکه های مازاد روسیه را از بین ببرد.
اروپا مایل است این تغییر جهت را متوقف کند زیرا با شروع تحریم، شرکت های بیمه اروپایی که بر بازار جهانی کشتیرانی تسلط دارند، از ارائه پوشش بیمه ای به کشتی های حامل نفت روسیه منع شده اند و این ممکن است برای کشورهای بزرگی مانند هند و چین می تواند تاثیر زیادی داشته باشد. این می تواند برای خریداران کوچکتر که فاقد چنین وسایلی هستند، مانند کشورهای آفریقایی که در ماه اوت 200هزار بشکه در روز از روسیه وارد کردند، در حالی که قبلاً هیچ خریدی نکرده بودند، مشکل ساز شود. اروپا ممکن است کسانی را که موافق خرید این کالاها با قیمت تعیین شده توسط g7 هستند معاف کند تا چنین معاملاتی کم و بیش برای روسیه بدون سود باشد. همچنین روسیه گفته است که به قیمتی که g7 تعیین می کند گازش را نمی فروشد .

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید