Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












گذشته و آینده انتقال انرژی

گذشته و آینده انتقال انرژی

تجسم گذشته و آینده انتقال انرژی

به نوشته visualcapitalist همانطور که جهان برای انرژی پاک آماده می شود، نگاهی به تاریخچه انتقال انرژی می تواند به شناسایی درس هایی برای آینده کمک کند. تغییرات در سیستم انرژی جهانی در گذشته چگونه بوده است و چگونه می‌توانیم این انتقال را تسریع کنیم؟
اینفوگرافیک زیر توسط CanAlaska Uranium تهیه شده است و تاریخچه تغییرات در ترکیب انرژی جهانی را بررسی می کند.


قبل از دهه 1800، مردم عمدتاً به زیست توده مانند چوب، برگ های خشک و زغال چوب برای گرم کردن و انرژی متکی بودند. کالسکه هایی که توسط حیوانات رانده می شدند، وسیله اصلی حمل و نقل بودند.اولین انتقال انرژی، از زیست توده به زغال سنگ ، با انقلاب صنعتی آغاز شد. این تغییر عمدتاً ناشی از ظهور موتورهای بخار زغال‌سنگ بود که به راه‌آهن، کارخانه‌ها و کشتی‌ها راه پیدا کردند.


افزایش زغال سنگ توسط نفت دنبال شد که پس از جنگ جهانی دوم به یک منبع انرژی غالب تبدیل شد. به طور همزمان، کشورها در زیرساخت‌ها و خطوط لوله گاز سرمایه‌گذاری کردند و امکان استفاده گسترده از گاز طبیعی برای گرمایش و برق را فراهم کردند.در کنار عوامل اقتصادی، نوآوری‌های تکنولوژیکی کاتالیزورهای این انتقال انرژی بودند که طی قرن‌ها اتفاق افتاد. به عنوان مثال، اختراع خودروهای گازسوز و خطوط مونتاژ به صنعت خودرو اجازه انفجار داد و مصرف نفت را نیز با خود همراه کرد.با این حال، انتقال انرژی فعلی متفاوت است. به دلیل تهدید تغییرات آب و هوایی، نیاز به تغییر بی سابقه ای از سوخت های فسیلی در چند دهه دارد، در حالی که تقاضای انرژی افزایش می یابد. بنابراین، چگونه جهان می تواند با این چالش مقابله کند؟
در حالی که نیروی باد و خورشید در مرکز تغییر انرژی هستند، محدودیت‌هایی نیز دارند، از جمله:
تغییرپذیری: تولید برق در طول روز به دلیل اتکا به نور خورشید و سرعت باد در نوسان است.
موانع جغرافیایی: برای به حداکثر رساندن کارایی، نیروگاه های خورشیدی و بادی اغلب در مناطق دورافتاده و دور از مراکز تقاضا قرار دارند.
ردپای زمین: مزارع خورشیدی و بادی به دلیل چگالی کم انرژی معمولاً از مقادیر زیادی زمین در هر واحد برق استفاده می کنند.
قابلیت اطمینان: نیروگاه های هسته ای بر اساس فاکتورهای ظرفیت تقریباً سه برابر نیروگاه های بادی و خورشیدی قابل اعتماد هستند.
انتشار صفر: راکتورهای هسته ای هیچ گونه گاز گلخانه ای در حین کار منتشر نمی کنند و یکی از پاک ترین منابع برق هستند.
ایمنی: انرژی هسته ای دومین منبع امن انرژی (پس از خورشیدی) بر اساس تلفات در هر واحد برق است.
مقرون به صرفه بودن: نیروگاه‌های هسته‌ای با سایر منابع مقرون به صرفه هستند و تغییرات زیاد در قیمت اورانیوم تنها تأثیر کمی بر هزینه‌های عملیاتی دارد.
در نتیجه، انرژی هسته ای برای دستیابی به اهداف اقلیمی در سراسر جهان ضروری است. در واقع، طبق اعلام آژانس بین‌المللی انرژی ، ظرفیت انرژی هسته‌ای جهانی برای انتشار خالص صفر تا سال 2050 باید دو برابر شود.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید