Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












آیا امریکا تعرفه‌های اضافی را حذف می‌کند!؟

آیا امریکا تعرفه‌های اضافی را حذف می‌کند!؟

به گزارش متال آنلاین در روز گذشته یک خبرگزاری رسمی اعلام کرده است که امریکا و چین در حال مذاکره در خصوص حذف یا کاهش تعرفه‌های اضافی هستند.

به گزارش متال آنلاین، قیمت نیکل در روز چهارشنبه به شدت در بورس شانگهای افت داشته و حتی به پایین‌ترین نرخ خود در طی چهار ماه گذشته رسیده است. شایان ذکر است که قیمت نیکل در LME هم با کاهش مواجه بوده است.

بر اساس اعلام آخرین گزارش‌ها در روز چهارشنبه، در بورس شانگهای قیمت هر تن نیکل به 104,020 یوان (14.777.88 دلار) و در بورس لندن به 13.200 دلار رسیده است.

نیکل در سال جاری حساب خود را از دیگر فلزات صنعتی جدا کرده بود. فلزات صنعتی دیگر راه سقوط را پیش گرفتند اما نیکل راه صعود را پیش گرفت. علت مسیر نزولی که اکثر فلزات صنعتی در سال جاری پیش گرفته بودند جنگ تجاری بود. چرا که این جنگ باعث شد تا تقاضا برای فلزات به شدت کاهش پیدا کند. البته این وضعیت تمام نشده و همچنان ادامه دارد. نیکل که تا به اینجای سال توانسته بود در برابر تاثیرات این جنگ تجاری مقاومت کند، هم اکنون به دلیل طولانی شدن بیش از حد این جنگ از پا درآمده و وارد مسیر کاهش قیمت شده است.

به گزارش متال آنلاین در اواخر روز چهارشنبه، شاخص قیمت مس به دلیل انتشار اخباری مثبت در مورد مذاکرات تجاری مقداری رشد داشته است.

خبرگزاری بلومبرگ گزارش داده است که امریکا و چین در حال توافق در مورد میزان بازگشت تعرفه‌های اضافی که ایالات متحده برای چین وضع کرده بود، به عنوان بخشی از فاز اول توافقنامه هستند. این خبر یک روز بعد از اینکه دونالد ترامپ اعلام کرد که تمایل دارد تا توافق بعد از انتخابات 2020 انجام شود منتشر شده است.

اگر در مذاکرات پیشرفتی صورت بگیرد تقاضا برای فلزات بویژه مس افزایش خواهد داشت. چرا که چین بزرگترین مصرف کننده فلزات در جهان است و  تقریبا نیمی از تقاضا برای فلزات در جهان نیز متعلق به چین است.

تنظیم کننده: پ.ز

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید