Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












ناآرامی در روسیه در حال افزایش است

ناآرامی در روسیه در حال افزایش است

افزایش ناآرامی در روسیه 

از زمان اعلام بسیج نسبی پوتین در 21 سپتامبر، حدود 700 هزار نفر از روسیه مهاجرت و فرار کرده اند. تظاهرات در سراسر کشور برگزار می شود و بعضی مراکز نظامی مورد حمله قرار گرفته اند، از جمله تیراندازی در این هفته که در آن افراد مسلح 11 نفر را در یک زمین آموزشی نظامی در منطقه بلگورود کشتند. همه اینها همچنان سؤالاتی را که در مورد حکومت پوتین را زیر سوال می برد، و به ویژه هنگامی که نیروهای استخدام نشده آموزش ندیده تنها چند روز پس از اعزام به اوکراین شروع به بازگشت کردند.
در بیستمین کنگره حزب چین، لی، که سومین دوره به‌عنوان رهبر چین انتخاب شد، به افزایش تصاعدی قدرت و نفوذ بین‌المللی چین اشاره کرد. او به کنگره درباره «بدترین سناریوها» در آینده و «طوفان‌های خطرناک» هشدار داد. فوری ترین راه حل برای بازارهای نفت، پایبندی آشکار شی به ادامه سیاست « کووید» پکن بود که به معنای تخریب بالقوه بیشتر تقاضا در آینده است.
پس از اینکه پوتین هفته گذشته پیشنهاد کرد ترکیه می‌تواند به یک «هاب گاز» تبدیل شود، اردوغان این هفته توافق را رسمی کرد و هر دو تعیین کردند که ترکیه «مطمئن‌ترین مسیر» برای تحویل گاز به اروپا خواهد بود. باز هم، این به معنای دور زدن اوکراین است و در حالی صورت می‌گیرد که اروپا در تلاش است مصرف گاز روسیه را کاهش دهد. در عین حال، اردوغان همچنان با موفقیت خود را در معادله انرژی لیبی وارد می کند. تفاهم نامه اخیر بین ترکیه و لیبی به ترکیه این حق را می دهد که برای نفت و گاز در دریای لیبی اکتشافاتی را انجام دهد و به گفته مقامات لیبی، منطقه مورد بحث حدود 30 تریلیون دلار گاز طبیعی دارد.
گاهی اوقات تحریم‌های کشورهای خارجی اثرات منفی بر شرکت‌های آمریکایی می‌گذارد، مانند مورد شورون که مدت‌هاست تلاش می‌کند تحریم‌های آمریکا علیه صنعت نفت ونزوئلا را دور بزند. اکنون، ایالات متحده نشان داده است که می تواند به شورون اجازه دهد تا فعالیت های خود در ونزوئلا را با تبدیل شدن به اپراتور برخی از JV ها با PDVSA (که مدتی پیش با PDVSA توافق شد) گسترش دهد. اما این مشروط به یک چیز مهم و نسبتاً بعید است: اینکه نیکلاس مادورو، رهبر مورد مناقشه ونزوئلا و رهبر مخالفان برای گفتگو درباره برگزاری انتخابات آزاد بنشینند. در این حال شورون درخواست مجوز برای تجارت نفت خام ونزوئلا کرده است.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید