Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












آسه‌آن؛ اتحادیه‌ای برای مصرف مس

آسه‌آن؛ اتحادیه‌ای برای مصرف مس

اتحادیه کشورهای جنوب‌شرق آسیا (آسه‌آن) در حالی وارد پنجاهمین سالگرد ایجاد خود می‌شود که طی 20سال گذشته رشد اقتصادی بی‌وقفه‌ای را تجربه کرده است؛ امروز این اتحادیه یکی از بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان مس تصفیه‌شده دنیاست.

طبق برآوردهای موسسه تحقیقاتی CRU، تقاضای مس تصفیه‌شده آسه‌آن (اندونزی، مالزی، فیلیپین، سنگاپور، تایلند، برونئی، ویتنام، لائوس، میانمار و کامبوج) در سال 2016 به یک میلیون تن رسید. در این میان کشورهای اندونزی و تایلند دو مصرف‌کننده بزرگی هستند که رتبه‌های اول و دوم در مصرف مس را به خود اختصاص داده‌اند. به‌طور کلی صنعت آسه‌آن با کارخانه‌های پایین‌دستی در بخش سیم و کابل در ارتباط است. CRU در نشریه چشم‌انداز بازار سیم و کابل که در جولای 2017 منتشر کرده، متذکر شده است می‌توان به بینشی در مورد صنعت سیم و کابل فلزی در کشورهای آسه‌آن دست یافت. براساس اطلاعات این نشریه وزن تولیدات انواع رساناها در سال گذشته 855هزار و 100 تن بوده است و طبق پیش‌بینی‌ها در سال جاری رشد 3.7 درصدی خواهد داشت. از کل تولید سال گذشته، بیش از 720هزار تن مربوط به مس و 133هزار تن در قالب کابل برق آلومینیومی بوده است.

از سوی دیگر، اندونزی و مالزی دو کشور بزرگ تولیدکننده کابل‌های برق ولتاژ پایین هستند که در سطح منطقه‌ای بخش مهمی را به خود اختصاص می‌دهند. براساس آمار موجود وزن ناخالص صادرات منطقه‌ای، 45درصد از کل تولید در سال 2016 که برابر با 377هزار تن بود را ثبت کرده است. بیش از 70درصد از این میزان مربوط به کابل برق ولتاژ پایین و 19درصد مربوط به سیم‌پیچ است. فیلیپین بزرگ‌ترین کشور صادرکننده در این بخش به شمار می‌آید که 25درصد از کل صادرات را به خود اختصاص می‌دهد. به‌طور کلی تمام صادرات سیم و کابل فلزی کشورهای آسه‌آن در خود منطقه صورت می‌گیرد یا به چین، کشورهای شمال شرقی آسیا (ژاپن، کره جنوبی و تایوان) و آمریکای شمالی حمل می‌شود. در سال‌های اخیر، واردات تاحدودی کمتر از صادرات بوده و به همین دلیل در این منطقه، مازاد اندکی در بخش کابل و سیم فلزی به‌وجود آمده است.

با این حال، با توجه به سطوح بالای مخارج عمومی و رشد مداوم در تولید و فرآوری کالاها، چشم‌انداز کوتاه‌مدت و میان‌مدت کشورهای آسه‌آن مثبت ارزیابی می‌شود. انتظار می‌رود تولید ناخالص داخلی این منطقه در سال جاری 4.7درصد افزایش یابد و در عرض پنج سال آینده نزدیک به این میزان باقی بماند. تحلیل‌گران موسسه CRU انتظار دارند که رشد اقتصادی کشورهای عضو به رشد مشابهی در مصرف سیم و کابل فلزی برسد.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید