Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












بلاتکلیفی فلز سرخ با اقتصاد چین

بلاتکلیفی فلز سرخ با اقتصاد چین

بلاتکلیفی فلز سرخ با اقتصاد چین

دن اسمیت، مدیر موسسه تحقیقاتی متال تریدینگ معتقد است، چین از لحاظ اقتصادی در شرایط مناسبی قرار ندارد و کسب‌وکار‌‌‌ها در خطر هستند. پیش‌بینی می‌‌‌شود وضعیت فلزات پایه به‌‌‌دلیل افزایش مشکلات مربوط به سلامتی در چین طی هفته‌‌‌های آینده بدتر شود. خبرها حاکی از آن است که بسیاری از تولید‌‌‌کنندگان فلزات در این کشور تصمیم گرفتند محدودیت‌‌‌های کرونایی را دوباره اجرا کنند تا از گسترش بیماری و توقف تولید جلوگیری کنند. همچنین داده‌‌‌‌های شاخص مدیران خرید در چین برای ماه نوامبر که به‌تازگی منتشر شده است نشان می‌‌‌دهد که فعالیت کارخانه‌‌‌های این کشور با سرعت بالایی در ماه‌‌‌های گذشته کاهش یافته است. از طرفی بدهی‌‌‌های بالا و ناتوانی در پرداخت آنها سبب شده است تا فعالیت در بخش املاک و مستغلات در این کشور به میزان 2/ 4درصد طی سه‌ماهه سوم سال میلادی جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یابد. پس از کاهش محدودیت‌‌‌های کرونایی در چین، فلز مس یک‌دوره رونق را تجربه کرد، به‌‌‌طوری که قیمت آن در بورس فلزات لندن به بالاترین سطح قیمتی در ۶ماه گذشته رسید. با این حال با گسترش کرونا در این کشور پس از حذف محدودیت‌‌‌ها، نگرانی از کند شدن اقتصاد دوباره موجب کاهشی‌شدن قیمت مس شده است. همچنین سایه کاهش عرضه در کوتاه‌مدت و بلندمدت بر این بازار سنگینی می‌‌‌کند. خبرها حاکی از آن است که عرضه مس از آفریقای‌جنوبی کاهش یافته که می‌‌‌تواند مشکلی برای تامین تقاضا ایجاد کند. ازطرفی با استقبال کشورهای توسعه‌یافته تقاضا برای مس در بلندمدت بسیار افزایش خواهد یافت. پیش‌بینی می‌‌‌شود برای رسیدن به هدف انتشار کربن صفر تا سال ۲۰۳۰ کشورها با کمبود حدود ۵۰میلیون تن مس مواجه خواهند شد؛ چراکه چرخش به سمت استفاده از انرژی‌‌‌های تجدیدپذیر نیازمند منابع عظیمی از فلز سرخ خواهد بود.


بهای مس در روزهای گذشته به بالاترین سطح قیمتی خود در 6ماه گذشته رسید. نگرانی از کمبود عرضه و پیش‌‌‌بینی افزایش فعالیت صنعتی در چین، بزرگ‌ترین مصرف‌‌‌‌کننده دنیا، موجب شد تا قیمت این فلز به‌‌‌‌طور پیوسته در کانال افزایشی قرار گیرد. جمعه گذشته بهای معاملات نقدی مس در بورس فلزات لندن به حدود 8هزار و 500دلار به ازای هر تن رسید. این سطح قیمتی نسبت به اواسط ماه نوامبر حدود 8درصد افزایش داشته است. با این حال، گسترش نگرانی از اقتصاد چین دوباره موجب عقبگرد قیمتی این فلز سرخ شد. روز گذشته بهای مس با حدود 200دلار کاهش قیمت به 8هزار و 370دلار به ازای هر تن رسید. افزایش بیماران مبتلا به کرونا در چین پس از کاهش محدودیت‌‌‌ها موجب شد تا نگرانی‌‌‌‌‌‌ ها از افزایش فشار به سیستم سلامت این کشور و در مخاطره قرار گرفتن اقتصاد افزایش یابد.
کاهش عرضه آفریقای‌جنوبی از دلایل بروز نگرانی برای تامین تقاضا در کوتاه‌مدت شمرده می‌‌‌شود. همچنین اخبار حاکی از آن است که تولید مس در شیلی برای سه‌ماه اول سال 2022 بیش از 6درصد نسبت به مدت مشابه کاهش داشته است. اعتراضات و اعتصابات پراکنده کارگران نسبت به شرایط کاری در طول سال میلادی جاری از عوامل تاثیرگذار بر کاهش تولید بوده است. تحلیلگران گلدمن‌ساکس پیش‌‌‌بینی می‌کنند که کمبود عرضه در سال میلادی آینده رخ دهد. این تحلیلگران می‌گویند، احتمال دارد چین به دنبال پر کردن ذخایر خالی‌شده برای سال آینده باشد که موجب افزایش تقاضای مس می‌‌‌شود. همچنین پیش‌‌‌بینی کردند که قیمت‌‌‌ها به‌طور متوسط به 9هزار و 750دلار به ازای هر تن در سال 2023 و تا 12هزار دلار در سال 2024 می‌‌‌رسند.
طبق بر‌‌‌آوردهای این شرکت، اگر کشورها می‌‌‌خواهند به هدف انتشار آلاینده‌‌‌ها به میزان صفر تا سال 2030 برسند، به طور تجمعی با کمبود 50میلیون تن مس مواجه خواهند شد؛ چراکه چرخش جهانی به سمت انتقال انرژی سبز، باعث استفاده از مس در ارتقای شبکه، پنل‌‌‌های خورشیدی و وسایل نقلیه الکتریکی خواهد شد.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید