Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












اقتصادهای برتر جهان

اقتصادهای برتر جهان

اقتصادهای برتر جهان

بر اساس گزارش اخیر گلدمن ساکس ، پیش بینی می شود که توازن قدرت اقتصادی جهانی در دهه های آینده به طرز چشمگیری تغییر کند.در نمودار زیر، نموداری برآمده ایجاد کرده‌ایم که مروری تاریخی و پیش‌بینی‌کننده از 15 اقتصاد برتر جهان در چندین نقطه عطف ارائه می‌کند: 1980، 2000، 2022، و پیش‌بینی‌های گلدمن ساکس برای سال‌های 2050 و 2075.
جدول زیر اقتصادهای برتر پیش بینی شده در جهان را برای سال 2050 نشان می دهد. همه ارقام نشان دهنده پیش بینی تولید ناخالص داخلی واقعی بر اساس دلار 2021 است.

موضوع اصلی چند دهه گذشته رشد باورنکردنی چین و هند بوده است. به عنوان مثال، بین سال های 2000 تا 2022، هند هشت پله جهش کرد و به پنجمین اقتصاد بزرگ تبدیل شد و از بریتانیا و فرانسه پیشی گرفت .تا سال 2050، گلدمن ساکس معتقد است که وزن تولید ناخالص داخلی جهانی حتی بیشتر به سمت آسیا تغییر خواهد کرد. در حالی که این تا حدودی به دلیل عملکرد بهتر آسیا از پیش‌بینی‌های قبلی است، همچنین به دلیل عملکرد ضعیف کشورهای بریکس است.قابل ذکر است که اندونزی تا سال 2050 به چهارمین اقتصاد بزرگ تبدیل خواهد شد و از برزیل و روسیه به عنوان بزرگترین بازار نوظهور پیشی خواهد گرفت. اندونزی بزرگترین ایالت مجمع الجزایری جهان است و در حال حاضر با 277 میلیون نفر ، چهارمین ایالت بزرگ را دارد .

پیش‌بینی بیشتر تا سال 2075 نظم جهانی کاملاً متفاوتی را نشان می‌دهد که نیجریه ، پاکستان و مصر در بین 10 کشور برتر قرار گرفته‌اند. ملاحظات عمده در این تخمین‌ها رشد سریع جمعیت است که باید منجر به نیروی کار عظیم در هر سه کشور شود.در همین حال، اقتصادهای اروپایی همچنان به سقوط بیشتر در رتبه بندی ادامه خواهند داد. آلمان که زمانی سومین اقتصاد بزرگ جهان بود، پس از برزیل در رده نهم قرار خواهد گرفت.همچنین لازم به ذکر است که انتظار می رود چین ، هند و ایالات متحده در این زمان تولید ناخالص داخلی مشابهی داشته باشند که نشان دهنده قدرت اقتصادی تا حدودی برابر است. در نتیجه، نحوه تعامل این کشورها با یکدیگر احتمالاً چشم‌انداز جهانی را به شیوه‌هایی شکل می‌دهد که پیامدهای گسترده‌ای دارد.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید