Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












استفاده از فناوری نانو در معادن از اکتشاف ضرورتی جدی است

استفاده از فناوری نانو در معادن از اکتشاف ضرورتی جدی است

تعیین مزیت های بالقوه و بالفعل استفاده از فناوری نانو در کلیه وجوه بخش معدن از اکتشاف تا فرآوری ضرورتی جدی است و کشورهای صنعتی جهان نیز از این مهم بهره می گیرند.

به گزارش ماین نیوز  

شمار مواد معدنی شناسایی شده در کشور 68 نوع و میزان ذخایر شناسایی شده معدنی ایران تا پیش از شروع به کار دولت یازدهم 57 میلیارد تن بود که از این رقم حدود 37 میلیارد تن قطعی و بقیه احتمالی است.

 و شکل گیری کمیته مزبور، می تواند گامی در مسیر انتظارات جامعه صنعتی و معدنی باشد تا نیازهای جامعه به خوبی پاسخ داده شود .

 براساس سند چشم انداز 1404 دستیابی به ظرفیت 55 میلیون تن فولاد هدف گذاری شده است، اما می توان با اطمینان اظهار داشت، تحقق هدف یادشده نمی تواند ضامن ایجاد اشتغال باشد، بنابراین توسعه صنایع پایین دستی فولاد اهمیت بسزایی دارد.

 موضوعی که در مجامع صنعتی و دانشگاهی همواره مطرح می شود، فاصله بین این دو است، بنابراین امروز با بهره گیری از فناوری روز، نیاز فعلی جامعه و آینده را باید پاسخ داد.

 واقعیت این است جوامعی در جهان رشد کرده اند که صنعت و دانشگاه را در کنارهم برای پاسخ به نیاز جامعه به خدمت گرفته اند و از تعامل این دو منافع وسیعی پدید خواهد آمد.

فناوری نانو عبارت است از فناوری تولید مواد، ابزارها و سیستم های جدید در اندازه های مولکولی و اتمی، در دست گرفتن کنترل این ساخته ها و استفاده از ویژگی هایی که در این ابعاد ظاهر می شود.

 بهره گیری از نانو در بخش معادن و صنایع معدنی موجب تحول در این عرصه، و بویژه در زمینه فلزات و فلزات گرانبها پیامد ثروت اندوزی در جامعه شده است .

امروزه فناوری نانو در صنایع معدنی، روش ها و فرآیندهای تولید برخی از مواد معدنی آثار کاربردی خود را نشان داده است. فرآیند های تولید نانو ذرات طلا، نانو ذرات تیتانیوم، نانو ذرات کلسیت و سیلیس از جمله آنها محسوب می شود.

 شکل گیری کمیته نانو فرآوری در معادن که در محل خانه معدن ایران فعالیت خود را دنبال خواهد کرد، بتواند نقش ترویجی ایفا کند و ضمن معرفی آثار بهره گیری از آن در معادن به فعالان این بخش، زمینه ارتباط مطلوب دانشگاه با صنعت ومعدن را فراهم سازد .

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید