Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












اولین همایش توسعه پایدار صنعت آلومینیوم

اولین همایش توسعه پایدار صنعت آلومینیوم

همایش توسعه پایدار آلومینیوم

نخستین همایش «بوکسیت، آلومینا، آلومینیوم و توسعه پایدار» صبح سه‌شنبه، 27 اردیبهشت ماه به همت شرکت آلومینای ایران و با حضور تورج زارع، مدیرعامل شرکت آلومینای ایران، وجیه‌الله جعفری، رئیس هیئت عامل ایمیدرو، مسعود منصور، رئیس سازمان منابع طبیعی و آب‌خیزداری کشو، محمد پاک‌مهر، نماینده مجلس شورای اسلامی، هوشنگ گودرزی، رئیس هیئت مدیره سندیکای صنایع آلومینیوم ایران، محمد عطائی، مدیر قطب علمی معدن کشور و جمعی از کارشناسان، متخصصان و فعالان صنعت آلومینیوم کشور در هتل المپیک تهران برگزار شد.محمد عطائی، دبیر علمی همایش در آغاز این همایش، بیان کرد: توسعه پایدار، ایجاد تعادل میان توسعه و محیط زیست بوده که از سه اصل محیط زیست، جامعه و اقتصاد تشکیل شده است. بر اساس پیش‌بینی‌های انجام شده، نرخ تولید معادن در سال ۲۰۳۰ روزانه به بیش از یک میلیون تن خواهد رسید و حفظ محیط زیست در این شرایط برای بشر امر بسیار مهمی است. همچنین پیش‌بینی می‌شود که در سال ۲۰۳۰ نزدیک به پنج هزار و ۶۰۰ میلیارد تن باطله در اثر عملیات‌های مختلف معدنی تولید شود و در این شرایط باید بتوانیم در راستای معدن‌کاری سبز در توسعه پایدار حرکت کنیم.
وی افزود: هر چند که اشتغال، درآمد، تولید و ساختمان‌سازی از پیامدهای مثبت معدن‌کاری است اما این مسئله معضلاتی هم دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به از بین رفتن طبیعت، جنگل‌ها، منابع آب، فرسایش خاک و آلودگی هوا اشاره کرد. در حال حاضر محیط زیست دغدغه مهم بشر است و در بخش توسعه پایدار و اقتصاد، محیط زیست و اجتماع فصل مشترکی هستند که دستیابی به اهداف اقتصادی برای حفظ ذخایر معدنی در دنیا برای نسل آینده باید مورد توجه جدی قرار بگیرد.مدیر قطب علمی معدن کشور عنوان کرد: جمعیت جهان به سرعت در حال افزایش است و استفاده از فناوری‌های نوین و پیشرفته بر اساس نیازهای بشر به شدت احساس می‌شود. طبق آمار، هر فرد در طول عمر خود یک هزار و ۳۴۳ تن مواد معدنی مصرف می‌کند و همچنین سالانه به ۱۷ تن مواد معدنی نیاز دارد. بنابراین لازم است در این جایگاه برای آینده روشن بشر و حفظ محیط زیست، برنامه‌ریزی های مدونی ارائه شود.
هوشنگ گودرزی، رئیس هیئت مدیره سندیکای صنایع آلومینیوم نیز در بخش دیگری از نخستین همایش «بوکسیت، آلومینا، آلومینیوم و توسعه پایدار» به اهمیت به کارگیری از دانش انجمن‌های تخصصی در امور مرتباط با معدن و صنایع معدنی اشاره کرد و گفت: سیاست‌گذاری‌های اشتباه دولت و مشاوره نکردن با انجمن‌های تخصصی و صاحب‌نظران صنعت آلومینیوم، چالش اساسی است که باید مورد بررسی و به نوعی یک جراحی قرار بگیرد. برای مثال، وضع عوارض صادراتی در ابتدای سال جاری باعث شد بسیاری از مشتریان خارجی را از دست بدهیم و این مسئله منجر به رکود در بازار داخلی شد. در حالی که دولت می‌توانست با مشورت با صاحب‌نظران و انجمن‌های تخصصی، به شکل مناسب‌تری این بخشنامه را اجرا کند.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید