Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












اثرات تشدید جنگ تجاری بر تقاضای مس

اثرات تشدید جنگ تجاری بر تقاضای مس

اثرات بالقوه تعرفه‌های 25درصدی بر 50میلیارد دلار واردات از کشور چین، که هم‌اکنون بر 34میلیارد دلار از آن اعمال شده است، ازسوی، CRU مورد بحث قرار گرفت. به گفته این مؤسسه، اثر این تعرفه‌ها بر مس در مقایسه با آلومینیوم و فولاد بسیار کم بوده است.

به گزارش مس پرس، این موسسه در گزارش خود تاکید کرده است که هر چند این تاثیرگذاری بر بازار مس کم بوده است؛ اما با اعمال تعرفه 10درصدی بر 200میلیارد دلار دیگر از واردات کالاهای چینی، به‌طور چشم‌گیری وضعیت جدی‌تر می‌شود.
بر اساس این گزارش، در فهرست اخیر این محصولات چینی، لیست کاملی از محصولات دارای فلز مس مشاهده می‌شود. بااین‌حال، ایالات‌متحده سهم نسبتاً کوچکی از این محصولات چینی را وارد می‌کند؛ به‌طوری‌که در سال 2017، واردات محصولات نیمه ساخته مسی حدود 12هزار و 700تن و واردات مس تصفیه‌شده حدود پنجاه تن گزارش شد. طی این سال، چین هیچ کنسانتره مسی به ایالات‌متحده وارد نکرد. همین وضعیت برای سیم و کابل نیز مشاهده شد. کالاهای حاوی سیم و کابل مسی، شامل ماشین‌های شستشو و مخصوصاً سیستم‌های تهویه مطبوع هستند. در سال گذشته، ایالات‌متحده 8/6میلیون واحد سیستم تهویه مطبوع از چین وارد کرد که احتمالا 63هزار تن مس در بر داشته است. چین بیش از 95درصد از کل واردات این محصول به ایالات‌متحده را پوشش می‌دهد، بنابراین یافتن جایگزینی برای آن حداقل در کوتاه‌مدت امکان‌پذیر نیست. درهرصورت، اعمال تعرفه 10درصدی موجب کاهش سود تولیدکنندگان و افزایش قیمت نهایی محصول خواهد شد، ولی نمی‌تواند موجب توقف کامل واردات آن شود.
صرف‌نظر از برخی نمونه‌های خاص، ابعاد این جنگ تجاری بین ایالات‌متحده و چین هنوز نسبت به ابعاد اقتصاد دو کشور بسیار کوچک است. در سال گذشته، واردات کالا از چین در ایالات‌متحده تنها حدود 20درصد از مبلغ مجموع واردات 2هزار و 350 میلیارد دلار بود که خود منعکس‌کننده فقط 12درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور است. 2 هزار و 279میلیارد دلار صادرات کشور چین نیز تنها حدود یک‌پنجم تولید ناخالص داخلی این کشور را دربرمی‌گیرد. فرض بر این است که تعرفه‌های دوجانبه ایالات‌متحده و چین بر واردات یکدیگر که معادل 50میلیارد دلار با تعرفه 25درصد و 200میلیارد دلار با تعرفه 10 درصد خواهد بود، اعمال شود. در مورد چین مانعی برای اعمال تعرفه بر حجم واردات وجود دارد، چراکه حجم واردات این کشور از ایالات‌متحده آمریکا در سال 2017، فقط حدود 150میلیارد دلار بود. نتیجه کاهش تجمعی مصرف مس تصفیه‌شده ناشی از این تعرفه‌ها طی 5 سال آینده حدود 244هزار تن خواهد بود که دوسوم این حجم متعلق به کشور چین خواهد بود و 12درصد آن نیز به ایالات‌متحده آمریکا تعلق خواهد داشت. این رقم نسبت به تقاضای اولیه مس در جهان که معادل 23میلیون تن در سال است، بسیار کم است.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید