Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












«نه» به حذف تعرفه شمش فولاد

«نه» به حذف تعرفه شمش فولاد

تلاطم بازار فولاد و رشد يکباره و همگام قيمت‌ها در بازار داخلي با بازار جهاني،برخي فعالان بازار با فشار به دولت خواستار حذف تعرفه واردات فولاد به منظور افزايش ورود شمش فولاد به کشور شدند و دليل آن را کاهش عرضه فولادسازان به دليل تعهدهاي صادراتي عنوان کردند

در اين بين اما فولاد سازان بخش خصوصي که به دليل پايين بودن ميزان توليد توان رقابت در بازار هاي بين المللي را نيز نداشتند خود را بازنده ميدان توصيف کرده و معتقدند در زمان هاي کمبود تقاضا در بازار، با مشکل فروش مواجه بوده و امکان صادرات نداشتند و در دوره اوج قيمت و زمان سود نيز ناديده گرفته مي شوند و با وجود اينکه امکان تامين نياز بازار داخل را دارند وزارت صنعت، معدن و تجارت تصميم به حذف تعرفه واردات شمش فولاد را به هيات دولت ارائه کرده است. اين تصميم در حالي اخذ شده که ميزان توليد شمش فولاد در سال گذشته و سه ماه نخست امسال با رشد مواجه بوده و به دليل کمبود تقاضا در بازار داخلي رشد صادرات را نيز در اين زمان تجربه کرده ايم.

سال گذشته در مجموع 18 ميليون و 466 هزار تن فولاد خام در کشور توليد شده که 9 ميليون و 497 هزار تن آن مربوط به بيلت و بلوم بوده و رشد 11 درصدي را به همراه داشته است و در همين مدت 3 ميليون و 741 هزار تن فولاد خام صادر شده که دو ميليون و 163 هزار تن آن مربوط به بيلت و بلوم بوده که حاکي از رشد 27 درصدي است. در حال حاضر تعرفه واردات فولاد شامل 5 درصد حقوق گمرکي و 10درصد سود بازرگاني در مجموع 15 درصد است و به تازگي با افزايش قيمت شمش فولاد در بازار داخلي، نوردکاران درخواست کاهش آن را داشتند. اين در حالي است که فولاد سازان اين تصميم را شتابزده مي دانند و معتقدند تنها واسطه ها و واردکنندگان از اين تصميم منتفع مي شوند و اين تصميم به نفع صنعت فولاد نيست.

حذف تعرفه تصميم شتاب زده
مديرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع حذف تعرفه را در شرايط فعلي بازار تصميم شتابزده دانست و عنوان کرد: اين تصميم به نفع اقتصاد کشور نيست و اگر اين تصميم گرفته شود صنعت فولاد به خصوص فولاد سازان غير دولتي به مشکل برمي خورند.

عليرضا خياط ادامه داد: اغلب فولاد سازان براي تامين سرمايه در گردش خود از بانک ها تسهيلات دريافت کرده اند و اگر شمش خارجي به بازار داخلي راه پيدا کند منجر به کاهش ظرفيت توليد و تعديل نيروي انساني خواهد شد.

صفحه بعد

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید