Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












تولید فولاد در چشم‌انداز 1410

تولید فولاد در چشم‌انداز 1410

چشم‌انداز 1410 و تولید 13 میلیون تن فولاد


ابراهیمی (مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان) در گفتگویی با پایگاه خبری متال آنلاین گفت: شرکت فولاد خوزستان به عنوان دومین قطب تولید فولاد خام کشور، قصد دارد با اجرای طرح‌های توسعه‌ای متعدد در درون و بیرون شرکت در بخش‌های مختلف زنجیره صنعت فولاد، چشم‌انداز خود را که همانا یکی از بزرگ‌ترین شرکت های فولادی یکپارچه در کشور و منطقه است، تحقق بخشد. توسعه بخش صنعت و معدن با توجه به پتانسیل‌های این حوزه میتواند هم به ایجاد اشتغال و هم به رونق اقتصادی کشور کمک کند. از این رو برای افق‌های بلندمدت صنعت فولاد کشور، هدف‌گذاری‌های مهمی انجام شده است. صنعت فولاد با توجه به پتانسیل‌های خود و اجرای طرح‌های توسعه‌ای، در افق 1404 به ظرفیت 55 میلیون تن دست خواهد یافت و این مهم با هماهنگی‌های صورت گرفته با تولیدکنندگان و اهالی این صنعت امکان‌پذیر است. شرکت‌های بزرگ فولادی، توسعه این صنعت را با اجرای پروژه‌های گوناگون بر عهده گرفته‌اند و این هدف مهم با برنامه‌ریزی این شرکت‌ها در دسترس قرار گرفته است. وی می‌گوید فولاد خوزستان در برنامه‌ریزی‌های بلندمدت خود قصد دارد تولید بیش از 13 میلیون تن را برای 10 سال آینده هدف‌گذاری کند و با اجرای 145 پروژه به ارزش 23 هزار میلیارد تومان در سال‌های آتی، این شرکت را در جایگاه واقعی خود قرار دهد.
بر اساس گزارشات و اسناد ، طبق تعریف طرح‌های توسعه فولاد خوزستان تا سال 1410 مقرر شده در این سال، سهم این شرکت از صنعت فولاد کشور 25 درصد باشد. برای رسیدن به این سهم یعنی تولید 13.7 میلیون تن فولاد، در سال‌های آینده هدف‌گذاری‌های لازم انجام شده است.
طبق زمان‌بندی صورت گرفته، تولید فولاد در این شرکت در سال 1402 به 4.6 میلیون تن، در سال 1404 به 6 میلیون تن و تا پایان سال 1410 به 13.7میلیون تن خواهد رسید. برای این منظور افزایش ظرفیت خطوط کنسانتره‌سازی و گندله‌سازی توسعه فراگیر سناباد به پنج میلیون تن، اجرای مگامدول احیا مستقیم (زمزم 3) به ظرفیت 1.8 میلیون تن ، نوسازی خطوط کنونی ذوب و ریخته‌گری، اجرای پروژه‌های اسلب جایگزین و خط بلوم جدید، اجرای فاز های اول و دوم فولادسازی شادگان، تملک فولاد اکسین خوزستان ، تملک شرکت‌ها و پروژه‌های فولادی، افزایش سهام مدیریتی، سرمایه‌گذاری و خرید معادن سنگ آهن و مشارکت در پهنه‌های اکتشافی جدید و ایجاد ظرفیت‌های جدید در مکان‌های مناسب از نظر فنی، اقتصادی، بازار و زیست‌محیطی را در دستور کار قرار داده‌ایم.
شرکت فولاد خوزستان 145 پروژه را در حوزه‌های مختلف برنامه‌ریزی کرده است. این حوزه‌ها شامل پایداری تولید، طرح توسعه متوازن زنجیره، بهینه‌سازی و زیست‌محیطی می‌شوند. ارزش اجرای این پروژه‌ها در شرایط کنونی بیش از 23 هزار میلیارد تومان است. این پروژه‌ها به طور متوسط 34 درصد پیشرفت دارند. 80 پروژه در مرحله اجرا، 32 پروژه در مرحله مناقصه و مابقی در دست طراحی قرار دارند که ارزش سرمایه‌گذاری پروژه‌های در حال اجرا به 12هزار میلیارد تومان می‌رسد. گفتنی است که بزرگ‌ترین و سرمایه‌برترین پروژه در دست اقدام نیز احداث نیروگاه برق بوده که به زودی وارد فاز اجرا می‌شود. ضمن اینکه در 6 ماه نخست سال 1400 توانستیم 13پروژه را به اتمام برسانیم که این موضوع نگاه توسعه‌ای شرکت فولاد خوزستان را نشان می‌دهد. همچنین در 6 ماه نخست امسال قرارداد اجرای 25 پروژه امضا شده است.
وی در پایان یادآور شد که در ماه‌های مهر و آبان سال جاری موفق شدیم با توجه به اتمام محدودیت‌ها، رکوردهای بسیار خوبی در زمینه تولید تختال ثبت کنیم؛ در حالی که در 6 ماه نخست امسال، با توجه قطعی برق و محدودیت‌های اعمال شده، عملکرد مطلوبی در حوزه تولید نسبت به مدت مشابه سال قبل نداشتیم. امیدوار هستیم در ادامه سال با ارتقای بهره‌وری و عملکرد خوب واحدهای مختلف شرکت، خبرهای خوشی را برای سهامداران به ارمغان بیاوریم.



لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید