Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












وضعیت تولید از دید وزیر

وضعیت تولید از دید وزیر

وضعیت تولید از دید وزیر

وزیر صمت گفت: تا پایان سال‌جاری اکثر واحدهای تولیدی به سامانه پایش وزارت صمت متصل می‌‌‌شوند و تمام آمار مواد اولیه، هزینه‌‌‌ها و تولیدات آنها به‌طور برخط در دسترس قرار می‌گیرد. به گزارش «شاتا»، سیدرضا فاطمی‌امین افزود: تاکنون ۲۰‌هزار واحد تولیدی (از ۷۰‌هزار واحد) و بیش از ۱۱‌هزار واحد فروشگاهی (از ۴۰۰‌هزار واحد خرده‌‌‌فروشی) به این سامانه متصل شده‌‌‌اند و تمام آمار مواد اولیه، فروش، قیمت، مصرف انرژی و... آنها به طور برخط در دسترس قرار دارد و با اطلاعاتی که به دست می‌‌‌آوریم به‌راحتی می‌‌‌توانیم برنامه‌‌‌ریزی کنیم یا از بحران‌های پیش‌رو جلوگیری کنیم. البته تقریبا تمام واحدهای معدنی و صادراتی به این سیستم متصل شده‌‌‌اند. وی اضافه کرد: این سامانه هم قدرت پیش‌بینی و اشراف بر اطلاعات می‌دهد و هم قدرت کنترل می‌دهد. مثلا در خردادماه امسال شایعه قطع برق کارخانه‌های سیمان پخش شد که موجب افزایش قیمت سیمان در بازار شد؛ اما به‌سرعت قیمت پایین آمد. دلیل پایین آمدن آن هم این بود که با توجه به این اطلاعات، به‌گونه‌‌‌ای برنامه‌‌‌ریزی کردیم که بین مصرف مواد اولیه سیمان و فروش محصول نهایی آن، توازن ایجاد شده و از کمبود سیمان در بازار جلوگیری شود. وزیر صمت با اشاره به اینکه وزارتخانه متبوع وی بیش از ۲۵‌درصد تولید ناخالص داخلی کشور را برعهده دارد، گفت: وزارت صمت متولی ۲۷صنعت و بخش اقتصادی کشور است که خودرو فقط یکی از آنهاست؛ اما آنقدر مورد توجه قرار گرفته که سایر بخش‌‌‌های صنعت و معدن را تحت‌‌‌الشعاع قرار داده است.
فاطمی‌امین با تاکید بر اینکه یکی از وظایف وزارت صمت جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی است، ‌‌‌گفت: سامانه پایش موجب پیشگیری از توقف فعالیت واحدهای تولیدی می‌شود. همچنین این سامانه از تخلفات و مفسده‌‌‌ها و انحرافات مالی جلوگیری می‌کند. وزیر صمت از برنامه بزرگ دولت برای متصل‌کردن جریان کالا در کشور به جریان مالی خبر داد و افزود: با این اتصال، جلوی بسیاری از سوءاستفاده‌‌‌ها و اقدامات پنهانی گرفته و از انحراف جریان کالا در کشور جلوگیری می‌شود که کاملا به نفع تولید تمام خواهد شد.
به این ترتیب، وزارت صمت به وزارت دانش‌‌‌بنیان تبدیل خواهد شد، به گونه‌‌‌ای که با در اختیار داشتن داده‌‌‌های گسترده، اقدام به تحلیل آنها کرده، سپس بر مبنای تحلیل‌‌‌ها برنامه‌‌‌ریزی درست کند. وی گفت: در بودجه سال گذشته قرار بود ۱۰‌هزار میلیارد تومان حقوق دولتی معادن وصول شود؛ اما توانستیم ۱۹‌هزار میلیارد تومان وصول کنیم؛ چراکه به سراغ بدهی‌‌‌های گذشته رفتیم. امسال هدف را ۴۰‌هزار میلیارد تومان قرار دادیم.
فاطمی‌امین با اشاره به ضرورت حذف ارز ۴۲۰۰تومانی گفت: ‌‌‌امسال در روغن خوراکی ۲۶‌درصد کاهش تولید داشتیم که وفور این کالا در بازار، نشان می‌دهد مازاد بر آن، به کشورهای همسایه قاچاق می‌‌‌شد که با مردمی‌‌‌سازی یارانه‌‌‌ها جلوی هدررفت حجم عظیمی از منابع کشور گرفته شد.وزیر صمت اضافه کرد: مسائل انباشته‌‌‌ای در اقتصاد کشور وجود دارد که حل آنها نیازمند برنامه‌‌‌ریزی هوشمندانه، همراهی مردم و مقابله با تضاد منافع است. وی با اشاره به رشد بالای صنعت در نیمه اول امسال طبق گزارش‌‌‌های بانک‌مرکزی و مرکز آمار درباره تاثیر آنها بر سفره مردم گفت: روند حرکتی صنعت، مثبت است اما با انباشتگی تورم در کشور مواجهیم.سال‌های متمادی تورم بالا در کشور حاکم بوده که سبب شده است بین درآمد و هزینه مردم، فاصله ایجاد شود. مردم کشورمان چهارسال تورم بالای ۳۰‌درصد را تحمل کرده‌‌‌اند. دولت سیزدهم تلاش کرده است با یارانه، بخشی از این فاصله را جبران کند اما بهترین راهکار، ایجاد تولید و اشتغال است که به طور جدی در حال پیگیری است.
وزیر صمت تاکید کرد: خوشبختانه آمارهای اقتصادی بیانگر حرکت مثبت کلان اقتصاد است؛ اما همچنان به علت انباشتگی تورم، طعم این رشد مثبت به مردم نمی‌رسد؛ هرچند به‌زودی محقق خواهد شد. وی افزود: تابستان امسال در بخش صنعت مصرف برق ۲۰‌درصد بیشتر شد که نشان‌دهنده رشد تولید صنعتی است. وی افزود: مالیات بر عایدی سرمایه، مالیات ضد دلالی است و دلالان باید نگران اجرای این نوع مالیات باشند و مردم نباید نگران باشند.وزیر صمت با تاکید بر نقش بورس‌کالا در ایجاد شفافیت در بازار مواد اولیه گفت: برای کاهش قیمت تمام‌‌‌شده محصولات، راهکار اصلی مهار قیمت مواد اولیه است. در وزارت صمت، در محصولاتی مثل فولاد و سیمان، با عرضه آنها در بورس‌کالا توانستیم به‌شدت تورم تولیدکننده در این صنایع را پایین بیاوریم.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید