Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












کاهش سرعت صادرات چین

کاهش سرعت صادرات چین

کاهش سرعت صادرات چین
تحلیلگران معتقدند که در ماه‌های آینده کارخانه‌های چین با فشارهای بیشتری روبرو خواهند شد که ناشی از تعرفه‌های غربی و کاهش تقاضا است. در همین حال، نوسانات بازارهای مالی و ترس از رکود اقتصادی در آمریکا نیز چالش‌های جدیدی را برای سیاست‌گذاران ایجاد کرده که به دنبال تقویت بهبود اقتصادی شکننده این کشور هستند.آمارهای گمرک نشان می‌دهد که صادرات چین در ماه جولای ۷ درصد نسبت به سال قبل افزایش یافته است که کمتر از رشد ۸.۶ درصدی ماه ژوئن و پیش‌بینی رشد ۹.۷ درصدی برای این ماه است.
اقتصاددانان بر این باورند که رشد صادرات چین ممکن است به دلیل اثرات پایه در آینده به ارقام تک‌رقمی محدود شود، اما با کاهش تقاضای خارجی و تعرفه‌ها، صادرات در نیمه دوم سال ۲۰۲۴ با فشار بیشتری مواجه خواهد شد.
واردات چین نیز با نرخ قوی ۷.۲ درصد افزایش یافت و کاهش ۲.۳ درصدی ماه ژوئن را معکوس کرد و بهترین عملکرد خود در سه ماه اخیر را نشان داد. همچنین این نرخ از پیش‌بینی تحلیلگران برای افزایش ۳.۵ درصدی فراتر رفت.
تحلیلگران می‌گویند که افزایش واردات ممکن است به دلیل عجله شرکت‌های چینی برای خرید تراشه‌ها پیش از محدود شدن بیشتر صادرات آن‌ها به چین توسط آمریکا باشد. انتظار می‌رود که در آینده، چرخه صعودی تجارت به پایان برسد و هر دو شاخص واردات و صادرات در سه‌ماهه سوم کاهش یابند.
در ماه جولای، واردات نفت خام چین به کمترین میزان خود از سپتامبر ۲۰۲۲ رسید، در حالی که واردات سنگ آهن و سویا نسبت به سال گذشته افزایش داشت. با وجود تلاش‌های دولت برای تحریک تقاضای داخلی پس از همه‌گیری، دومین اقتصاد بزرگ جهان همچنان برای دستیابی به شتاب اقتصادی تلاش می‌کند. رکود طولانی‌مدت در بازار مسکن و نگرانی‌های مربوط به امنیت شغلی نیز تأثیر منفی بر اعتماد مصرف‌کننده گذاشته است.
اقتصاد چین در سه‌ماهه دوم سال با ۴.۷ درصد رشد، کمتر از حد انتظار عمل کرد و همین امر باعث شده تا نیاز به حمایت‌های بیشتری برای دستیابی به هدف رشد ۵ درصدی وجود داشته باشد. رهبران چین اخیراً متعهد شدند که تمرکز اقدامات حمایتی را به سمت مصرف‌کنندگان سوق دهند و تا پایان سال ۲۰۲۴ «تعدیل‌های متقابل» را اعمال کنند.
مازاد تجاری چین در ماه جولای به ۸۴.۶۵ میلیارد دلار کاهش یافت، در حالی که پیش‌بینی‌ها کاهش به ۹۹ میلیارد دلار را نشان می‌دادند و رکورد ۹۹.۰۵ میلیارد دلار را به ثبت رساندند. آمریکا بارها این مازاد را به عنوان شواهدی از مزایای تجاری چین برجسته کرده است.
تحلیلگران معتقدند که کاهش رشد صادرات نگرانی‌هایی را در مورد آینده این بخش ایجاد کرده و بسیاری از کشورها نسبت به تسلط تجاری چین احساس نگرانی بیشتری دارند. آمریکا، اروپا و اقتصادهای نوظهور مانند ترکیه و اندونزی تعرفه‌ها را افزایش داده و موانع دیگری برای واردات محصولات چینی ایجاد کرده‌اند.
واشنگتن در ماه می اعلام کرد که قصد دارد تعرفه‌ها بر روی مجموعه‌ای از محصولات چینی را از اول آگوست افزایش دهد، اما تصمیم گرفت که برخی از آن‌ها را به تعویق بیاندازد. گزارش‌ها حاکی از آن است که شرکت‌های بزرگ فناوری چینی مانند هواوی و بایدو، به همراه استارت‌آپ‌ها، خرید نیمه‌رساناهای با پهنای باند بالا را افزایش داده‌اند تا پیش از اعمال محدودیت‌های احتمالی صادرات این محصولات به چین توسط آمریکا، ذخایر خود را تأمین کنند. به عنوان مثال، واردات چین از آمریکا در ماه گذشته ۲۴.۱ درصد نسبت به سال قبل افزایش یافت، در حالی که در ماه ژوئن ۱.۷ درصد کاهش داشت.
فروش‌های این هفته در بازارهای جهانی، که به دلیل نگرانی از رکود احتمالی در اقتصاد آمریکا ایجاد شده، لایه دیگری از نگرانی را برای صادرکنندگان چینی افزوده است. اقتصاددانان کپیتال اکونومیکس بر این باورند که کاهش رشد صادرات بیشتر به دلیل کاهش قیمت‌های صادراتی است، زیرا حجم صادرات همچنان در سطح بالایی باقی مانده و این موضوع حاشیه سود تولیدکنندگان چینی را تحت تأثیر قرار داده است.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید