Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












نقش آموزش‌های مهارتی در کسب درآمد

نقش آموزش‌های مهارتی در کسب درآمد

نقش آموزش‌های مهارتی در کسب درآمد
طبق گزارش‌ها، نزدیک به ۸۰ درصد از آموزش‌های مهارتی افراد را به درآمدزایی می‌رساند و یا به سمت اشتغال‌پذیری هدایت می‌کند. در نظام طبقه‌بندی مشاغل کشورهای پیشرفته، مهارت‌های عمومی و تخصصی بیش از مدارک تحصیلی برای احراز بسیاری از شغل‌های تخصصی اهمیت دارند. در بسیاری از کشورها، افراد جویای کار پیش از تحصیل در دانشگاه‌ها دوره‌های مهارتی و فنی و حرفه‌ای را طی می‌کنند زیرا این آموزش‌ها بستر ورود آنها به بازار کار را فراهم می‌کنند.
در کشور ما نیز سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای به عنوان مسئول ارائه آموزش‌های مهارتی غیررسمی، نقش مهمی در تربیت نیروی انسانی ماهر و جذب افراد به بازار کار دارد. در حال حاضر، بیش از ۷۰ درصد کارفرمایان به جذب نیروی ماهر روی آورده‌اند. مهرداد عظیمی، معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای، در گفت‌وگو با ایسنا از استقبال کارفرمایان برای به‌کارگیری نیروهای ماهر خبر داد. او اشاره کرد که در طول سه سال گذشته بیش از ۳۶ هزار مجوز برای آموزشگاه‌های آزاد صادر شده و ۲ میلیون نفر از طریق دوره‌های آموزشی مهارت‌های جدید کسب کرده‌اند.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای معتقد است که گسترش مهارت‌آموزی بستر ایجاد اشتغال برای کارجویان و فارغ‌التحصیلان را فراهم کرده و به کاهش نرخ بیکاری کمک می‌کند. کارشناسان هم معتقدند که آموزش‌های مهارتی شاه‌کلید ایجاد اشتغال است و مشارکت بنگاه‌های اقتصادی در توسعه این آموزش‌ها نقش مهمی داشته و در تربیت نیروی انسانی ماهر تأثیرگذار است. با توجه به تأثیر تکنولوژی‌های نوین بر مسائل اشتغال، لازم است آموزش‌های مهارتی چندگانه در بخش‌های مختلف ارائه شود.
کارشناسان به این نتیجه رسیده‌اند که آموزش‌های مهارتی تکمیل‌کننده آموزش‌های نظری هستند و افراد باید از دوران ابتدایی با مقوله مهارت و کسب و کار آشنا شوند. به نظر آنها، آموزش مهارتی شاه‌کلید ایجاد اشتغال است و مشارکت واحدهای تولیدی و بنگاه‌های اقتصادی در این امر نقش مهمی در مهارت‌افزایی نیروهای کار دارد. بسیاری از واحدهای اقتصادی برای بهبود بهره‌وری خود، به آموزش‌های مهارتی روی آورده‌اند تا کارگران خود را در کنار آموزش‌های سنتی به فراگیری مهارت‌های جدید ترغیب کنند.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید