Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












کاهش تولیدات معدن واله برزیل و ابطال مجوز معادن مس موپانی

کاهش تولیدات معدن واله برزیل و ابطال مجوز معادن مس موپانی

کووید – 19 باعث کاهش تولید مس، نیکل و سنگ آهن در معدن واله برزیل شده و همچنین مجوز معادن مس موپانی را نیز تحت تاثیر قرار داده است.

به گزارش متال آنلاین، کمپانی معدنی برزیلی واله، در روز جمعه اعلام کرده است که به دنبال شیوع ویروس کرونا، میزان تولیدات سنگ آهن، مس و نیکل این مجموعه در 2020 کاهش خواهد داشت.

واله در پیش‌بینی‌های تجدیدنظر شده‌ای که برای میزان تولیدات سالانه خود در 2020 انجام داده، گفته است که:

"تولید گندله سنگ آهن از 44 میلیون تن به 35 تا 40 میلیون تن و تولید پودر سنگ آهن از 340 تا 355 میلیون تن به 310 تا 330 میلیون تن کاهش خواهد داشت."

همچنین این کمپانی معدنی در خصوص مس و نیکل نیز افزوده است که:

"ما پیش‌بینی‌ می‌کنیم در سال 2020 میزان سالانه تولید مس این مجموعه از 400.000 تن که در گذشته پیش‌بینی شده بود به 360.000 تا 380.000 تن برسد و تولید نیکل نیز از 200.000 تا 210.000 به 180.000 تا 195.000 کاهش پیدا کند."

معدن واله که بزرگترین تولیدکننده سنگ آهن در جهان است این پیش‌بینی‌های تجدید نظر شده خود را ناشی از تاخیر در راه‌اندازی‌های مجدد تسهیلات عملیات‌های معدنی در معادنی مثل تیمبوپبا و فابریکا گزارش کرده است. زیرا به دلیل شیوع ویروس کرونا این معادن در حال بازرسی و دریافت مجوزهای لازم هستند.

به گزارش متال آنلاین، زامبیا در نظر دارد تا مجوزهای معدنکاری ‌معادن مس موپانی که وابسته به کمپانی گلنکور هستند را باطل کند. زیرا موپانی به اخطاریه‌های دولت در بحران کرونا توجه کافی نشان نداده و پیش از اینکه این معادن تحت نگهداری و مراقبت قرار بگیرند عملیات‌های معدنی را متوقف کرده‌ است.

بر اساس شواهدی که خبرگزاری رویترز مشاهده کرده است گفته می‌شود که موپانی، با فرستادن کارگران خود به مرخصی اجباری و پایان دادن به قراردادهای تأمین و خدمات معدنکاری قوانین کار کشور را نقض کرده است.

همچنین گفته شده که، اگرچه موپانی معادن خود را در 8 آوریل تعطیل کرده است اما فرآوری مواد را در کارخانه ذوب و پالایشگاه خود ادامه داده است.

موپانی علت تعطیلی و متوقف کردن عملیات‌های فوق را سقوط قیمت مس و اختلال در زنجیره‌های عرضه و حمل و نقل، ذکر کرده بود.

تنظیم کننده: پ.ز

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید