Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












احیای فناوری در صنعت آلومینیوم

احیای فناوری در صنعت آلومینیوم

یکی از مسائلی که صنعت آلومینیوم به آن مبتلا شده فناوری قدیمی در این صنعت است. فناوری ماشین‌آلات در صنایع پایین‌دستی برای تولید ورق آلومینیوم بسیاری قدیمی شده‌اند.

هرچند در تولید شمش نیازمند فناوری چندان پیشرفته‌ای نیستیم اما در تولید ورق آلومینیوم نیازمند فناوری‌های روزآمدتری در این صنعت هستیم. هم‌اکنون ۳ واحد به روش گرم ریخته‌گری در تولید ورق و یک واحد به روش نورد گرم مشغول به فعالیت هستند که روزآمدترین ماشین‌آلات این واحدها مربوط به حدود ۷ تا ۸ سال پیش است که نشان (برند)های معتبری هم ندارند. هرچند نوسازی ماشین‌آلات کارخانه‌های آلومینیوم و احیای دوباره آنها هزینه‌های بالایی نیاز دارد اما خرید فناوری‌های روز نیازمند هزینه‌های بسیار بالاتری است که اعتبار دولتی را می‌طلبد. از این‌رو، این هزینه‌ها برای یک شرکت معمولی هزینه‌های بالایی به‌شمار می‌رود؛ بنابراین برای بازسازی و نوسازی در صنعت آلومینیوم به فاینانس‌هایی نیاز است. برخی دستگاه‌ها در صنعت آلومینیوم ۴۰ سال است که در کارخانه‌ها مشغول به کار هستند؛ بنابراین این یک امر ضروری است که کارخانه‌های تولید آلومینیوم در پایین‌دست به‌طور جدی به‌دنبال بازسازی، نوسازی و روزآمد کردن خطوط خود باشند زیرا فرسودگی ماشین‌آلات سبب کاهش کیفیت تولید و افزایش نرخ تمام شده می‌شود. از سوی دیگر با این ماشین‌آلات قدیمی، ضایعات تولید نیز افزایش می‌یابد. این در حالی است که یک درصد ضایعات در صنعت آلومینیوم با هزینه‌های بالایی همراه می‌شود، آن هم در صنعتی مانند آلومینیوم که فلز گرانبهایی به‌شمار می‌رود. لازم به یادآوری است که ماشین‌آلات در صنعت آلومینیوم بیشتر بیس‌مکانیکال هستند، به عبارت دیگر این نوع ماشین‌آلات قابل بازسازی و نوسازی هستند که می‌توان قطعات آنها را بازسازی کرد و لزومی ندارد قطعات یا ماشین‌آلات نو خریداری شود که این امر نیازمند تأمین اعتبار است که اگر دولت بتواند در این زمینه تسهیلاتی به این واحدها بدهد بخشی از نوسازی قطعات یا ماشین‌آلات آنها امکان‌پذیر خواهد بود.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید