Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












کاهش تولیدمس در 2017

کاهش تولیدمس در 2017

به گفته مجموعه مس بی الدولی گروه مطالعات بین‎المللی مس تولید معدنی مس جهان در 10 ماهه منتهی به اکتبر سال گذشته 2.6 درصد، تولید کنسانتره 2.2 درصد و تولید از طریق اس ایکس/ای دبلیو 4.3 درصد کاهش داشته‎اند.

بر مبنایی منطقه‎ای، تولید معدنی در آفریقا حدود 1 درصد، در کشورهای آمریکایی حدود 3 درصد، در آسیا 4 درصد و در اقیانوسیه 3 درصد تنزل داشته، در حالیکه در اروپا(شامل روسیه) 2 درصد افزایش داشته است. تولید در شیلی، بزرگترین تولید کننده مس جهان، که تحت تأثیر منفی مشکلات کارگری در معدن اسکوندیدا و افت بازده معادن کودلکو قرار داشت، با 2 درصد کاهش روبرو بوده است. همچنین در گزارش این گروه خبر داده شده است که تولید کنسانتره در دوره یاد شده در آرژانتین، کانادا و مغولستان، به ترتیب، 55 درصد، 17 درصد، و 17 درصد تنزل یافت، که علت آن افت عیارها در نقاط مورد استخراج و نزدیک شدن معدن آلومبررای آرژانتین به پایان عمر عملیاتی اش بوده است. علاوه بر این، گروه مطالعات بین المللی مس گزارش داد که تولید کنسانتره اندونزی به خاطر محدود شدن موقتی صادرات کنسانتره که در ژانویه 2017 شروع شد و در آوریل همان سال پایان یافت با 15 درصد کاهش روبرو شد، و ایالات متحده نیز عمدتاً به خاطر عیارهای پایین تر سنگ معدن استخراجی، تنزل نرخهای معدنکاری و شرایط آب و هوایی نامطلوب در آغاز سال 12 درصد کاهش در تولید کنسانتره مس خود داشت.

با وجود این، این کاهش‎ها در تولید تا حدودی با افزایش‎های بازده کنسانتره 32 درصدی و 3.5 درصدی، به ترتیب، در قزاقستان و پرو جبران شد، چرا که هر دو کشور مزبور از ظرفیتهای جدید و توسعه یافته ای بهره‎مند شدند گر چه تمام این ظرفیت در دوره مورد اشاره در سال 2017 قابل استفاده نبود. برزیل، مکزیک، میانمار، اسپانیا و سوئد نیز هر کدامشان سهمی در رشد تولید جهانی داشتند. در این میان، برآورد می‎شود که تولید مس پالایش یافته جهان تغییر محسوسی در 10 ماهه نخست 2017 نداشته، به نحوی که تولید اولیه(الکترولیتی و ای دبلیو) حدود 2 درصد کاهش و تولید ثانویه از قراضه 9 درصد افزایش داشتند. افزایش قراضه در دسترس باعث رشد تولید مس پالایش یافته ثانویه، بویژه در چین، شد. سهم اصلی رشد تولید مس پالایش یافته جهان متعلق به چین بود که از افزایشی 5 درصدی در بازده این فلز برخوردار شد. رشد تولید هندوستان 7 درصد بود، و بعضی از کشورهای اتحادیه اروپا نیز از وضعیت تعطیلی‎های نگهداری در 2016 بیرون آمدند و بر تولید خود افزودند. با وجود این، رشد کلی جهانی با افتی 8 درصدی در شیلی، دومین تولیدکننده بزرگ مس پالایش یافته جهان که در آن هم تولید پالایش یافته الکترولیتی و هم تولید‎ای دبلیو تنزل یافت، خنثی شد. بیانیه گروه مطالعات بین‎المللی مس می‎گوید،"تولید همچنین در سومین و چهارمین تولید کنندگان بزرگ مس پالایش یافته جهان، به نام ژاپن با افتی 4 درصدی، و ایالات متحده با افتی 10 درصدی، کاهش یافت." علاوه بر این، بر مبنایی منطقه‎ای، برآورد می‎شود که تولید مس پالایش یافته در آسیا 3 درصد و در اروپا 3.5 درصد افزایش داشته، در حالیکه در آفریقا 2 درصد، در کشورهای آمریکایی 8 درصد و در اقیانوسیه 10 درصد کاهش داشته است.

از جهت تقاضا، برآورد می‎شود که مصرف ظاهری مس پالایش یافته جهان در طول 10 ماهه نخست 2017 رشد ملایم 2/0 درصدی‎ای داشته، که علت آن تا حدودی به محدود شدن رشد مصرف مس پالایش یافتن جهانی در 2017 به خاطر بهبود عرضه قراضه باز می‎گردد.مضافاً،ۀ داده‎های اولیه نشان می‎دهند که مصرف جهانی به استثناء چین تا 4/0 درصد افزایش یافته است.

صفحه بعد

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید