Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












رتبه‌بندی ابرقدرت‌های جهان در سال 2024

رتبه‌بندی ابرقدرت‌های جهان در سال 2024

رتبه‌بندی ابرقدرت‌های جهان در سال 2024

نظم اقتصادی جهانی به واسطه همکاری‌های تجاری و اقتصادی شکل گرفته، اما نشانه‌هایی از فروپاشی در آن مشاهده می‌شود. با افزایش ناسیونالیسم و رکود در جریان‌های تجارت فرامرزی، اقتصادها به سمت حمایت‌گرایی گرایش پیدا می‌کنند. در همین حال، تغییرات جمعیتی موجب رشد اقتصادی و بهره‌وری در هند و سایر کشورهای آسیایی می‌شود که می‌تواند تعادل قدرت جهانی را تحت تأثیر قرار دهد. این گرافیک ابرقدرت‌های جهان را در سال 2024 بر اساس تحلیل شاخص قدرت‌های بزرگ ری دالیو رتبه‌بندی می‌کند.

قدرت کشورهای بزرگ در سال 2024
در زیر، قدرت کلی ابرقدرت‌های جهان را بر اساس معیارهای مختلفی از جمله تولید اقتصادی، قدرت نظامی و تجارت نشان می‌دهیم. همچنین، قدرت سرانه که نشان‌دهنده کارایی یک کشور نسبت به جمعیت آن است، مورد بررسی قرار می‌گیرد.

ایالات متحده به دلیل تسلط بر بازارهای مالی جهانی و نوآوری‌های تکنولوژیکی، به عنوان پیشروترین ابرقدرت جهان باقی می‌ماند. نفوذ دلار آمریکا بسیار گسترده است و امروزه 85 تا 90 درصد از مبادلات ارز خارجی را شامل می‌شود و 59 درصد از ذخایر ارزی را تشکیل می‌دهد. همچنین، حدود نیمی از وام‌های بانکی فرامرزی نیز به دلار آمریکا مربوط می‌شود. ارزش بازار سهام ایالات متحده نیز 61 درصد از کل بازار جهانی را به خود اختصاص داده است.
چین به عنوان بزرگ‌ترین صادرکننده جهان، در رتبه بعدی قرار دارد و قدرتش در تجارت و تولید اقتصادی قابل توجه است. به عنوان مثال، تجارت چین با آمریکای لاتین از 12 میلیارد دلار در سال 2000 به 315 میلیارد دلار در سال 2020 افزایش یافته است. تقویت موقعیت جهانی چین همچنین به دلیل قدرت نظامی رو به رشد این کشور است که دارای بزرگترین ناوگان دریایی جهان و بخش دفاعی بسیار مدرن شده است.
پیش‌بینی می‌شود که هند در دهه آینده با رتبه هفتم، سریع‌ترین رشد تولید ناخالص داخلی واقعی را در میان اقتصادهای بزرگ تجربه کند. این رشد ناشی از هزینه‌های زیرساختی گسترده و جمعیت جوان است. با این حال، بر اساس سرانه، هند به دلیل پایین بودن میانگین درآمد سرانه و توزیع نابرابر ثروت، احتمالاً در جایگاه پایینی قرار خواهد گرفت.
در مقابل، سنگاپور بالاترین امتیاز را بر اساس سرانه دارد که نشان‌دهنده توزیع برابر قدرت این کشور میان جمعیت آن است. سنگاپور به عنوان یک مرکز جهانی برای امور مالی و تجارت شناخته می‌شود و سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی عامل اصلی رشد اقتصادی آن است.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید