Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












سومین کشور تولیدکننده مس جهان

سومین کشور تولیدکننده مس جهان

ژاپن یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان کنسانتره مس و مس تصفیه‌شده در دنیاست. در طول دهه گذشته، ژاپن به‌طور میانگین در هر سال 1.5 میلیون تن مس تصفیه‌شده تولید کرده که آن را به سومین تولیدکننده مهم مس تصفیه‌شده در دنیا تبدیل کرده است.

ژاپن سابقه طولانی در تولید مس دارد. در اوایل قرن بیستم میلادی، ژاپن یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان کنسانتره مس و مس تصفیه‌شده در دنیا به شمار می‌رفت. پس از جنگ جهانی دوم، تمرکز این صنعت به سمت توسعه ظرفیت ذوب و تصفیه حرکت کرد و البته تقاضای داخلی به این حرکت تداوم بخشید. در طول دهه گذشته، ژاپن به‌طور میانگین در هر سال 1.5 میلیون تن مس تصفیه‌شده تولید کرد و به یکی از بزرگ‌ترین کشورهای تولیدکننده مس تصفیه‌شده در دنیا تبدیل شد. هم‌اکنون این کشور دومین تولیدکننده بزرگ بلیستر مس و سومین تولیدکننده مهم مس تصفیه‌شده در دنیا به شمار می‌آید. در سال 2016، ژاپن 1.59 میلیون تن مس تصفیه‌شده و تقریبا همین میزان بلیستر تولید کرد.

در سال 1950، تولید مس تصفیه‌شده در ژاپن حدود 34هزار تن بود، اما تا سال 1970 به بیش از 600هزار تن افزایش یافت و فقط سه‌سال بعد، ظرفیت تصفیه از مرز یک میلیون تن گذشت. با این حال، عرضه معدنی داخلی با همان سرعت پیش نرفت چراکه معادن با چالش‌هایی مواجه شدند که آینده آن‌ها را تهدید می‌کرد که از آن جمله می‌توان به عدم رقابت‌پذیری در سطح جهانی، مسائل زیست‌محیطی، افزایش هزینه‌های توسعه و قیمت‌های پایین فلز اشاره کرد. به‌رغم این چالش‌ها، تولید معدنی داخلی در سال 1971 به 121هزار تن مس محتوی افزایش یافت، هرچند در اوایل سال 2000 به صفر رسید. به منظور پاسخ‌گویی به افزایش تقاضای کنسانتره مس توسط واحدهای ذوب این کشور، در طول دهه 1950 میلادی، ژاپن شروع به واردات کنسانتره از کشورهای خارج کرد. به‌علاوه، واحدهای ذوب برای تامین خوراک آتی این صنعت رو‌به‌رشد، شروع به سرمایه‌گذاری مشترک در کمپانی‌های معدنی کردند.

به‌طور میانگین در چند سال گذشته پنج میلیون تن کنسانتره در سال به کشور ژاپن وارد شده است. در سال 2016، شیلی مهم‌ترین منبع کنسانتره وارداتی مس بود؛ به‌طوری‌که 41 درصد از کل واردات را به خود اختصاص داد. سهم کل واردات از شش کشور مهم دیگر به ترتیب شامل پرو (15درصد)، اندونزی (10درصد)، کانادا (11درصد)، استرالیا (8درصد) و پاپوآگینه‌نو (2درصد) است. واردات از شش کشور مهم دنیا درمجموع 4.72 میلیون تن گزارش شده است که 92 درصد از کل واردات کنسانتره مس ژاپن در سال گذشته، یعنی 5.14 میلیون تن را به خود اختصاص می‌دهد.

صفحه بعد

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید