Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












بحران قیمت در آلومینیوم آلیاژی

بحران قیمت در آلومینیوم آلیاژی

بحران قیمت در آلومینیوم آلیاژی

نوسان بهای آلومینیوم در بورس کالا موجب شده تا زنجیره تولید این فلز نیز دچار بحران شود. تکانه‌های ارزی و رشد قیمت تمام‌شده مواد اولیه تاکنون به افزایش بهای آلومینیوم‌‌های آلیاژی منتهی شده که خود در شرایط رکودی فعلی همراه با کاهش تقاضای موثر، دوگانه‌‌ای از نگرانی‌‌ها را پیش روی صنعت نقره‌‌ای در حوزه آلیاژی ترسیم کرده است.آلیاژهای آلومینیوم آلیاژهایی با خاصیت فلزی هستند که معمولا شامل ۹۰ تا ۹۶ درصد آلومینیوم بوده و همچنین یک یا چند عنصر دیگر نیز دارند که برای بهبود خواص به آلومینیوم افزوده می‌شوند. این آلیاژها علاوه بر عناصر آلیاژی اصلی شامل چند عنصر آلیاژی فرعی نیز هستند که مقدار آنها بسیار کم بوده اما تاثیر زیادی بر ویژگی‌‌های آنها دارند. اگرچه بسیاری از فلزات با آلومینیوم تشکیل آلیاژ می‌دهند اما تعداد کمی از آنها در آلومینیوم حلالیت قابل توجهی دارند که به عنوان افزودنی آلیاژی اصلی به‌‌کار می‌‌روند. در بین عناصر آلیاژی معمول فقط روی، منیزیم، مس و سیلسیوم حلالیت بالایی دارند.
مدیر فروش شرکت ریخته‌‌گری آلیاژ ناب پارس اظهار کرد: این مجموعه در راستای تولید شمش آلومینیوم فعال بوده و بیش از دو دهه است که شمش‌‌های آلیاژی آلومینیومی نیز تولید می‌کند. طی چند سال اخیر صنعت آلومینیوم با مشکلات بسیاری مواجه شده که صنعتگران و تولیدکنند‌‌ه‌ها را در مسیر تولید با چالش‌‌های جدی مواجه کرده است. یکی از این معضلات مسائل تامین مالی و نقدینگی در گردش است و تامین مواد اولیه یکی دیگر از دغدغه‌های صنعت آلومینیوم به حساب می‌‌آید. باتوجه به افزایش قیمت جهانی فلزات و نرخ ارز، قیمت داخلی آلومینیوم نیز روند روبه رشدی را تجربه کرد که از این جهت در روند تهیه مواد اولیه مشکل‌‌ساز بود.
صفایی افزود: همچنین برخی از مواد اولیه همچون سیلیکون متال وارداتی هستند که به دلیل تحریم، خرید صنعتگران و تولیدکننده‌ها را با معضل مواجه کرده است که برای دور زدن این چالش از راه‌های مختلفی استفاده می‌شود و کشورهای واسطه در این بین برای وارد کردن مواد اولیه مورد نیاز به یاری تولیدکننده‌های ایرانی آمده‌‌اند اما با وجود این در تامین مواد اولیه با مشکلاتی مواجه هستیم.وی عنوان کرد: تولیدکننده‌ها در حوزه صادرات نیز معضلاتی را تجربه می‌کنند که مسوولان مرتبط وعده رفع و رجوع مشکلات موجود در این حوزه را داده بودند اما همچنان شرایط صادرات همچون گذشته بوده و هیچ تغییری نکرده است. کشورهایی همچون ترکیه و بازارهای اروپایی مقصد خوبی برای محصولات آلومینیومی ایرانی هستند اما متاسفانه به دلیل مشکلات سیاسی و تحریم‌های اعمال شده، امکان همکاری و صادرات به کشورهای اروپایی و همسایه وجود ندارد و میزان صادرات به حداقل رسیده است. برخی از شرکت‌‌های خاص قادر به فروش محصولات خود به برخی از کشورهای همسایه هستند، اما به‌طورکلی صادرات از نظر تناژ نسبت به چند سال گذشته بسیار کاهش یافته است و عملا فروش داخلی تنها راه درآمدی برای همه تولیدکننده‌ها به حساب می‌‌آید.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید