Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












افتتاح مرکز استارت‌آپ‌های معدنی

افتتاح مرکز استارت‌آپ‌های معدنی

مراسم افتتاحیه مرکز استارت‌آپ‌های معدنی در محل مرکز استارت‌آپ‌های معدنی هم اکنون در حال برگزاری است.

مراسم افتتاح مرکز استارت‌آپ‌های معدنی با حضور خداداد غریب‌پور رئیس هیئت عامل ایمیدرو، محمود نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران، احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر و جمعی از مدیران دولتی در محل مرکز استارت‌آپ‌های معدنی در حال برگزاری است.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو گفت: در سال جاری کارهای بزرگی با دانشگاه‌ها انجام داده‌ایم. از یک استاد کره جنوبی در زمینه اکتشاف دعوت کردیم و به دانشگاه‌ها معرفی کردیم.

وی افزود: هدف از این جلسه معرفی شرکت‌های استارت‌آپی ذیل این مرکز است.تا ۱۰ شرکت دانش‌ بنیان می‌توانند در این مرکز مستقر شوند.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو اشاره کرد: باید هر کدام از این شرکت‌های دانش‌بنیان که در این مرکز مستقر می‌شوند به واحدهای بزرگ صنعتی به جهت صنعتی شدن ایده‌ها معرفی شوند. در این زمینه شرکت‌های بزرگ را در ادامه به این مرکز دعوت خواهیم کرد.

وی افزود: باید شرکت‌های بزرگ صنعتی با شرکت‌های دانش‌بنیان ارتباط مستقیم داشته باشند تا شرکت‌های نوآور، نیازهای واقعی صنعتی را بشناسند. به زودی اساس‌نامه این مرکز نوشته خواهد شد.

تا پایان بهمن ماه مرکز را تکمیل و عملیات اجرایی آن را آغاز خواهیم کرد.

غریب‌پور اظهار کرد:دبیرخانه دائمی جشنواره اینوماین، پس از تامین اعتبار در ایمیدرو شکل خواهد گرفت. این مرکز محلی خواهد بود تا تمامی ایده‌ها و ایده‌پردازان بتوانند خود را عرضه کنند.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو عنوان کرد: در این مرکز قابلیت برگزاری هفتگی ایونت و رویداد وجود دارد و تا میتوانیم باید از این مرکز استفاده کافی داشته باشیم.

رئیس دانشگاه تهران گفت: ما باید به شرکت‌های دانش‌بنیان کمک کنیم تا بتوانند شرکت خود را کامل نمایند و پس از آن‌به شرکت‌های بزرگ‌ معرفی شوند.نوآوری مهم‌ترین مولفه شرکت‌های دانش‌بنیان است.

وی افزود: نگاه آقای غریب‌پور به دانشگاه‌ها نگاه پیشرویی است و می‌توان در نتیجه این همکاری، اتفاقات مهمی را در صنعت کشور رقم زد. زیرا حجم زیادی از پایان‌نامه‌های دانشگاهی، جهانی از ایده نهفته است.

نیلی احمدآبادی اظهار کرد: باید زنجیره صنعت کشور را بررسی ‌و ببینیم کجا نقصی وجود دارد و از طریق شرکت‌های نوآور، مشکلات را مرتفع کنیم.

وی افزود: باید ببینیم ایمیدرو دنبال چه مولفه‌ای است و بر اساس آن موانع قانونی آن را بررسی و نهایت کار را جلو ببریم. زمان تکمیل این مرکز حتما باید مشخص شود تا برنامه دقیق جلو برود.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: نیازسنجی خود عامل تحرک است که دانشگاه می‌تواند در این زمینه فعال عمل نماید.

احمد معتمدی اظهار کرد: اتصال این مراکز به دانشگاه‌ها می‌تواند بسیاری از مشکلات صنعتی را حل کند به طوری که بدل می‌شود به پروژه‌های مشترک میان دانشگاه و مراکز استارت‌آپی که ما در این زمینه اعلام آمادگی می‌کنیم.

وی افزود: دانشگاه امیرکبیر پتانسیل بسیاری در زمینه‌های صنعتی دارد که اگر اتصال آن‌ به صنعت فراهم شود، انقلابی در حل مشکلات صنعتی ایجاد خواهد کرد. مشاوران خبره از دانشگاه‌های خارجی می‌توانند کمک‌دهنده باشد.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو گفت: ورود دانشگاه‌های بزرگ به ایمیدرو می‌تواند رخوت را از بین ببرد.

غریب‌پور اظهار کرد: ما در گذشته برای ارتباط با دانشگاه‌ها برنامه نداشتیم ولی امروز برنامه مدون و جدی در این زمینه وجود دارد.

وی افزود: در ایمیدرو اعتقاد داریم که داشته‌‌های دانشگاه‌ها در زمینه صنعت و معدن بیشتر است و ما خواهان همکاری جدی با دانشگاه‌ها هستیم.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو عنوان کرد: در حوزه‌های انرژی، محیط زیست، فرآوری و … بخش معدن و صنایع معدنی مشکلاتی وجود دارد که دانشگاه‌ها با ورود به واحدهای صنعتی می‌توانند پیش‌زمینه حل مشکلات شوند.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید