Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












میتسوبیشی، سهام‌دار بزرگ‌ترین معادن مس در جهان

میتسوبیشی، سهام‌دار بزرگ‌ترین معادن مس در جهان

میتسوبیشی، سهام‌دار بزرگ‌ترین معادن مس در جهان

تولید محصولات مسی شرکت میتسوبیشی تحت نظر یکی از زیرمجموعه‌های این شرکت به نام «Mitsubishi Materials» صورت می‌گیرد. تولید فلزات غیرآهنی، سرامیک، شیشه، پلاستیک و مدیریت منابع انرژی از جمله وظایف این زیرمجموعه برشمرده می‌شود. می‌توان گفت مس، مهم‌ترین فلز غیرآهنی تولیدی در شرکت «Mitsubishi Materials» است. عمده محصولات مسی و آلیاژی عرضه شده توسط شرکت میتسوبیشی، محصولات پایین‌دست این صنعت محسوب می‌شوند. انواع مقاطع، محصولات تخت، الکترود جوش، سیم و کابل، یراق‌آلات و قطعات ماشین‌آلات و تجهیزات در شرکت میتسوبیشی تولید و در بازار به فروش می‌رسند. حجم کل فروش محصولات مسی و آلیاژی در سال ۲۰۲۲، حدود یک هزار و ۱۷۰ تن بود که نسبت به سال ۲۰۲۱ تقریبا ۲۵،۶ درصد افزایش یافت.
بر اساس این گزارش، شرکت میتسوبیشی در سال ۱۸۷۰ تاسیس شد. این شرکت در ابتدا به منظور فعالیت در زمینه کشتیرانی در کشور ژاپن به وجود آمد اما در حال حاضر این شرکت فعالیت‌های متنوعی در تولید و ارائه خدمات در سراسر جهان انجام می‌دهد که در این بین می‌توان به مواردی از جمله بانکداری و خدمات مالی، استخراج معادن، کشتیرانی، خودروسازی، وسایل الکترونیک، صنایع شیمیایی و تولید تجهیزات و ماشین‌آلات اشاره کرد.شرکت «MUFJ» یکی از شرکت‌های مهم زیرمجموعه میتسوبیشی است که عمدتا در زمینه خدمات مالی و بانکداری فعالیت می‌کند. این شرکت بزرگ‌ترین بانک‌های کشور ژاپن را در اختیار دارد. از دیگر شرکت‌های مهم زیرمجموعه میتسوبیشی می‌توان «Mitsubishi Corp» را نام برد. این زیرمجموعه از شرکت‌های بزرگ تجاری ژاپن به‌شمار می‌رود که عمدتا بر تولید ماشین‌آلات، تولید مواد شیمیایی و انرژی متمرکز است.
شرکت میتسوبیشی الکتریک از شرکت‌های بزرگ زیرمجموعه میتسوبشی است که در سال ۱۹۲۱ تاسیس شد. محصولات مختلفی در این شرکت تولید می‌شود که آسانسور، پله‌برقی، موتور الکتریکی، قطار و ماهواره نمونه‌هایی از محصولات این شرکت محسوب می‌شوند. خودرو، یکی از محصولات نهایی مهم میتسوبیشی است که زیر نظر شرکت «Mitsubishi Motors» تولید می‌شود. گفتنی است که حدود ۳۰ درصد از سهام شرکت «Mitsubishi Motors» به شرکت «Nissan» تعلق دارد.
تولید محصولات مسی شرکت میتسوبیشی تحت نظر یکی از زیرمجموعه‌های این شرکت به نام «Mitsubishi Materials» صورت می‌گیرد. تولید فلزات غیرآهنی، سرامیک، شیشه، پلاستیک و مدیریت منابع انرژی، از جمله وظایف این زیرمجموعه برشمرده می‌شود. می‌توان گفت مس، مهم‌ترین فلز غیرآهنی تولیدی در شرکت «Mitsubishi Materials» است.
معدن مس «Antamina» در کشور پرو با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن در سال ۲۰۲۱، هفتمین معدن مس بزرگ جهان است که شرکت «Mitsubishi Corp»، حدود ۱۰ درصد از سهام این معدن را به خود اختصاص داده است. مابقی سهام این معدن متعلق به شرکت‌های «BHP» با سهم ۳۳،۷ درصد، شرکت «Teck» با سهم حدود ۲۲،۵ درصد و شرکت «Glencore» با سهم ۳۳،۷ درصد است. عمده تولیدات این معدن به‌ صورت کنسانتره و کاتد به بازار عرضه می‌شود و فلزات دیگری مانند نقره و مولیبدن، از محصولات جانبی مهم معدن «Antamina» برشمرده می‌شود.

به‌ طور کلی در سال‌های اخیر، شرکت «Mitsubishi Materials» برنامه‌های متنوعی در بخش زیست‌محیطی و کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای داشته است. استفاده از صفحه‌های خورشیدی و نیروگاه‌های برق‌آبی برای تامین انرژی برق، از جمله اقدامات این شرکت برای کاهش انتشار کربن بود. در ماه آپریل ۲۰۲۲، تقریبا تمام برق مورد نیاز در واحد تولید سرامیک این شرکت، در منطقه سایتامای کشور ژاپن از منابع انرژی تجدیدپذیر تولید شد.
شرکت «Mitsubishi Materials» در نظر دارد تا سال ۲۰۳۱، مقدار انتشار کربن خود را حدود ۴۷ درصد نسبت به سال مبدا ۲۰۱۴ کاهش دهد و تا پایان سال ۲۰۴۶، حجم انتشار کربن خود را تقریبا به صفر برساند. در این راستا تا سال ۲۰۳۱، حدود ۶۰ درصد از کل برق مصرفی این شرکت از منابع تجدیدپذیر به دست خواهد آمد. از سوی دیگر، بازیافت آلومینیوم، پلاستیک، مس و باتری لیتیومی، از جمله برنامه‌های این شرکت در بازیافت ضایعات بود.
بر اساس گزارش این شرکت، وسعت جنگل‌های «Mitsubishi Materials» در کشور ژاپن حدود ۱۴ هزار هکتار است. یکی از پروژه‌های مهم در زمینه حفظ تنوع زیستی در این جنگل‌ها، برنامه‌ریزی برای تبدیل بیش از ۳۰ درصد از این محدوده به عنوان مناطق حفاظت‌شده اعلام شده است.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید