Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












iMat عامل رشد و توسعه صنعت متالورژی ایران

iMat عامل رشد و توسعه صنعت متالورژی ایران

مشاور مدیرعامل شرکت ميدکو معتقد است: کنفرانس iMat2017 با سخنرانی‌ها و مقالاتی که در آن ارائه می‌شود بر شناخت بیشتر مشکلات صنعت متالورژی و پتانسیل‌ها تاکید دارد و به یافتن راهکارهای مناسب کمک خواهد کرد.

رضا اشرف سمنانی  اظهار کرده است که : خوشبختانه صنعت متالورژی در کشور ما رشد قابل‌ توجهی داشته است. به‌ عنوان‌ مثال با نگاهی به صنعت فولاد خواهیم دید، طرح‌های جدیدی اجرا و از سوی دیگر تولید و صادرات در این صنعت افزایش بسیاری یافته است. این در حالی است که در دولت نهم و دهم نزدیک 50 میلیارد دلار واردات و 5 میلیون تن صادرات در این صنعت انجام‌ گرفت، اما اینک صادرات به بیش از 5 میلیون تن در سال رسیده‌ است در کنار این موارد شاهد بکارگیری تکنولوژی‌های جدید در برخی از طرح‌ها هستیم. همچنین ارتقای طراحی و مهندسی ساخت و سطح مدیریت از جمله مواردی است که در صنعت فولاد رخ‌ داده است.

وی با نگاهی به صنعت مس نیز افزود: در صنعت مس نیز شاهد استفاده از تکنولوژی‌های جدید به‌ویژه در طرح‌ها توسعه‌ای بخش خصوصی هستیم.

به گفته اشرف سمنانی، در صنعت آلومینیوم هرچند از نظر تامین ماده اولیه در بالادست با مشکل مواجه هستیم اما تکنولوژی‌های جدیدی اخیرا در این صنعت مطرح‌ شده است. همچنین در صنایع بالادستی برنامه‌ها و ایده‌ها و طرح‌هایی مطرح‌ شده را اجرا کنند، صنعت آلومینیوم پس از فولاد و مس در جایگاه خوبی قرار خواهد گرفت.

وی درباره مهم‌ترین مشکلات موجود در صنعت متالورژی و بخش‌های زیرمجموعه آن بیان کرد: تامین بلندمدت مواد اولیه معدنی یا خوراک این صنایع، مساله بسیار مهمی است. اگرچه ذخایر معدنی در کشور وجود دارد اما باید اکتشافات ادامه پیدا کرده تا معادن تجهیز و استخراج انجام شود. در واقع ورودی ما باید بیش از نیاز در فرآیند بعدی یعنی تولید باشد. به‌ عنوان‌ مثال در حوزه سنگ‌آهن در برهه‌ای از زمان مشکلی در زمینه تامین ماده اولیه وجود نداشت اما امروز با برنامه‌های توسعه‌ای که در دست اجرا است این نگرانی وجود دارد که با کمبود مواد اولیه مواجه شویم.

امروز کنفرانس iMat2017 در آستانه برگزاری ششمین دوره خود است، مشاور مدیرعامل شرکت ميدکو معتقد است: سخنرانی‌هایی که در این کنفرانس مطرح می‌شود در کنار ارائه مقالات و همچنین برگزاری نمایشگاه و کارگاه‌های آموزشی با حضور متخصصان داخلی و خارجی کمک می‌کند تا تاکید بیشتری بر شناخت مشکلات و پتانسیل‌ها داشته و بتوانیم بر اساس آن استراتژی و راهکارهای مناسب را ارائه و دنبال کنیم.

اشرف سمنانی اظهار کرد: این کنفرانس با مجموعه عواملی که در اختیار دارد و همچنین با تمرکز متخصصان در آن، خودبه‌خود توجه، یادگیری و شناخت را افزایش داده و این جریان می‌تواند برای مسئولان و واحد‌ها تولید‌کننده حاضر در کنفرانس شتاب بیشتری ایجاد کند. واحدهای حاضر در این کنفرانس می‌توانند اطلاعات و سطح دانش خود را ارتقاء داده و راهکارهایی را برای حل مسائل پیدا کنند.

وی در پاسخ به این سوال که تا چه اندازه می‌توان در حوزه صنعت متالورژی با برگزاری این کنفرانس با دانش روز جهان آشنا شد، بیان کرد: مقالات ارائه‌ شده در این کنفرانس و نمایشگاه آن و تکنولوژی‌های جدیدی که در این رویداد مطرح می‌شود، صنایع را با فناوری‌های روز دنیا آشنا می‌کند. طرح‌های در دست اجرا به‌ویژه طرح‌های توسعه‌ای که در برخی از آن‌ها تکنولوژی پیشرفته بکار رفته، ارائه دستاوردهای تکنولوژیکی، نشان دادن خلاء فناوری و دانش و همچنین ارتقاء دانش و توان مدیریت دانشی در کنار معرفی فرصت‌ها، شناسایی و شناخت عمیق‌تری را برای بهره‌برداری حاصل می‌کند.

صفحه بعد

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید