Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












اتلاف سرمایه ارزی در واردات بی‌رویه ماشین‌آلات معدنی

اتلاف سرمایه ارزی در واردات بی‌رویه ماشین‌آلات معدنی

واردات بی‌رویه ماشین‌آلات معدنی


کریمی (نماینده مردم اراک) در مجلس شورای اسلامی گفت: از ابتدای سال ۹۸ تا پایان آبان سال جاری، ۴۸۰ میلیون دلار ماشین‌آلات وارد شده است که اگر درصدی از این واردات به سمت هپکو هدایت شود، قطعا این شرکت به رونق تولید می‌رسد. شرکت هپکو سرمایه ارزشمندی برای صنعت کشور است که متاسفانه با توجه به مشکلات سال‌های گذشته روند تولید در این شرکت تقریبا متوقف شده بود اما با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی کارکنان و مسئولان و نمایندگان مجلس تلاش شد تا شرکت به دوران رونق خود بازگردد.

وی همچنین گفت: خوشبختانه با تلاشی که انجام شده است، شرکت روی ریل افتاده و حرکت خود را به سمت رونق تولید آغاز کرده است. بزرگ‌ترین مانع شرکت عدم داشتن سفارش کار است که نیازمند حمایت مسئولان و سازماندهی و هدایت نیاز معادن کشور به تولیدات این شرکت همچون انواع بیل مکانیکی، لودر، بولدوزر و ... است که شرکت در این زمینه حرکت و تولید خود را آغاز کرده و سفارشاتی گرفته و انتظار داریم با جلوگیری از واردات بی‌رویه ماشین‌آلات معدنی به‌ویژه مستعمل که باعث اتلاف سرمایه و منابع ارزی کشور می‌شود، این نیاز کشور به سمت هپکو هدایت شود.

کریمی عنوان کرد: از ابتدای سال ۹۸ تا پایان آبان سال جاری، ۴۸۰ میلیون دلار واردات ماشین‌آلات وارد شده است که اگر درصدی از این واردات به سمت هپکو هدایت شود، قطعا این شرکت به رونق تولید خواهد رسید. این شرکت در سال ۸۶ بیش از دو هزار دستگاه تولید داشته و امروز این ظرفیت را دارد که به دوران رونق برگردد.

وی خاطرنشان کرد: در بخش معدن توسعه معادن جزو سیاست‌های کشور است. هپکو علاوه بر ماشین‌آلات معدنی در دیگر حوزه‌ها از جمله ساخت قطعات صنایع نفت و گاز، ساخت جرثقیل سنگین بندری نیز رزومه خوبی دارد که در حال حاضر هم در مناقصه ساخت جرثقیل‌های بندری بندر چابهار ورود کرده و ما هم با تمام قوا از این تلاش‌ها حمایت می‌کنیم تا شرکت به دوران رونق خود برگردد.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید