Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












صنعت سرب تشنه باتری فرسوده است

صنعت سرب تشنه باتری فرسوده است

نابودشدن صنعت سرب 

علی استاجلو(مدیرعامل شرکت ذوب فلزات نگین قم )گفت: منابع داخلی سرب بسیار کم است و تولیدکنندگان شمش سرب، چاره‌ای جز واردات باتری فرسوده ندارند اما این امر با مخالفت و سخت‌گیری سازمان محیط زیست مواجه شده و واحدهای تولیدی زیادی ازجمله این شرکت را به تعطیلی کشانده است. با توجه به افزایش تقاضای جهانی، شیوع پیک‌های مختلف کرونا و شدت یافتن انتشار انواع این ویروس، قیمت‌ فلزات به ویژه سرب رشد پیدا کرد و این طور به نظر می‌رسد که با افزایش همزمان قیمت نفت نیز، رشد قیمت سرب ادامه پیدا کند و افتی در این مسیر وجود نداشته باشد. ظرفیت سالانه تولید این شرکت که در سال 1386 فعالیت خود را آغاز کرده، 20 هزار تن شمش سرب 99.98 درصد از ضایعات باتری فرسوده بوده که میزان تولید واقعی کمتر از این ظرفیت است. امسال با نظر به اینکه مجوز واردات باتری فرسوده برای این واحد تولیدی صادر نشد، نتوانستیم محصولی تولید کنیم و به فروش برسانیم و عملا این مجموعه فعالیتی نداشت.
وی همچنین در خصوص چالش‌هایی که در مسیر تولید این شرکت وجود داشته است، گفت: اکثر معضلات و موانعی که نه تنها برای این واحد بلکه برای سایر تولیدکنندگان ایجاد شده است، به همکاری نکردن سازمان‌های دولتی با مدیران واحدهای تولیدی برمی‌گردد که سیاست‌هایی را اتخاذ می‌کنند که متاسفانه برای بخش تولید آسیب‌زا است. متاسفانه سازمان‌های مربوطه اقدامی در جهت بازرسی منظم از واحدهای تولیدکننده شمش سرب در کشور نمی‌کنند و به همین علت کار را هم برای خود و هم برای ما سخت کرده‌‌اند و بدون هیچ بررسی، اقدام به صدور مجوز واردات باتری فرسوده نمی‌کنند و به صورت کلی به جای ارائه راهکار برای حل یک مسئله، صورت‌مسئله را از بین می‌برند.

وی در پایان در تایید این ادعای بسیاری از تولیدکنندگان مبنی بر مقرون‌به‌صرفه نبودن تولید، اظهار کرد: زمانی که هیچ مسئولی به مشکلات موجود در صنایع و همچنین صنعت سرب توجهی نمی‌کند و مسئولیتی را برای رفع موانع به عهده نمی‌گیرد و برای واردات باتری فرسوده به عنوان اصلی‌ترین و مهم‌ترین ماده اولیه تولید شمش سرب، مجوز لازم را صادر نمی‌کند، بعید است که دیگر کسی بتواند به تولید ادامه دهد و با گسستگی‌های زنجیره تولید شمش سرب کنار بیاید. واردات باتری فرسوده نیاز هر تولیدکننده‌ شمش سرب است زیرا از منابع داخلی بسیار کم سرب برخوردار هستیم و نمی‌توان به آن‌ها تکیه کرد.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید