Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












بیلت ایران، قابل اعتماد در صنعت جهانی فولاد

بیلت ایران، قابل اعتماد در صنعت جهانی فولاد

احسان دشتیانه، معاون بازاریابی و فروش شرکت ذوب آهن اصفهان در چهارمین کنفرانس بیلت و مواد اولیه منطقه منا (خاورمیانه و شمال افریقا) سخنرانی کرد.

این کنفرانس در مسقط عمان برگزار شد و علاوه بر دشتیانه، جمعی از فعالان صنعت فولاد ایران نیز در آن سخنرانی کردند. وی در متن سخنرانی خود به صنعت فولاد جهان و ایران پرداخت و به فعالیت‌های شرکت فولاد اصفهان نیز اشاره داشت.

احسان دشتیانه در ترسیم چشم‌اندازی از صنعت فولاد جهان بر مبنای اطلاعات به‌دست آمده از انجمن جهانی فولاد گفت: در سال ۲۰۱۵ میلادی (۱۳۹۴ خورشیدی) تولید فولاد جهان ۱۶۲۰/۴۰ میلیون تن و مصرف آن حدود ۱۴۹۸ میلیون تن بود. همچنین در سال ۲۰۱۶ میلادی(۱۳۹۵ خورشیدی) جهان۱۶۲۹/۶ میلیون تن فولاد، تولید و حدود ۱۵۰۹ میلیون تن مصرف کرد. وی درباره تولید فولاد خام گفت: در سال ۲۰۱۵میلادی، ۲۹/۹۸۰میلیون تن فولاد در منطقه خاورمیانه تولید شد که حدود ۱۶/۱۴۰ میلیون تن از آن مربوط به ایران بود. در سال گذشته میلادی حجم فولاد تولیدی در خاورمیانه به ۲۹/۴۸۰ میلیون تن رسید که نزدیک به ۱۸ میلیون تن از آن مربوط به ایران بود. حجم فولاد خامی که در سال ۲۰۱۵ میلادی در خاورمیانه مصرف شد، نزدیک به ۶۰ هزار تن بود که ۱۶ میلیون و ۱۴۶ هزار تن از این حجم به ایران اختصاص داشت. مصرف فولاد سخت خاورمیانه در سال گذشته میلادی به همان میزان سال ۲۰۱۵ میلادی بود و سهم ایران با ۲۰۰ هزار تن افزایش به ۱۹ میلیون و ۱۰۰ هزار تن رسید.

معاون بازاریابی و فروش شرکت فولاد اصفهان در ادامه، وضعیت تولید محصولات نیمه‌تمام را در ایران تشریح کرد و در این باره گفت: بنا بر اطلاعات انجمن جهانی فولاد و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران، در سال ۲۰۱۵ میلادی ایران نزدیک به ۸ میلیون تن و در سال گذشته میلادی، ۸ میلیون و ۷۲۰ هزار تن بیلت تولید کرد. همچنین حجم تولید اسلب ایران در سال ۲۰۱۵ میلادی نزدیک به ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تن و در سال ۲۰۱۶ میلادی ۸ میلیون و ۱۱۱ هزار تن بود. او در ادامه، مروری بر بازارهای صادراتی ایران در سال گذشته میلادی داشت و در این باره براساس داده‌های «متال‌اکسپرت» اظهار کرد: از ۲۱ مارس ۲۰۱۶ (۲ فروردین ۱۳۹۵) تا ۱۹ فوریه ۲۰۱۷ (اول اسفند ۱۳۹۵) ایران نزدیک به ۱/۹ میلیون تن بیلت و بلوم صادر کرد که حدود ۷۰ درصد از بیلت تولیدی به کشورهای منطقه منا صادر شد و ایران جایگاه خود را در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس، به‌ویژه امارات متحده عربی و عمان ارتقا داد. تایلند، اندونزی و مالزی نیز دیگر مقاصد صادراتی بیلت‌های ایرانی بودند. دشتیانه ادامه داد: پیش از این، صنعت فولاد از مشکلاتی چون افت قیمت، ضعف تقاضا، افزایش نرخ مواد اولیه، افزایش دیگر هزینه‌های تولید و مازاد عرضه به ویژه از سوی چین در رنج بود اما از فصل نخست امسال میلادی، نرخ فولاد رو به رشد رفت که دلیل این افزایش نرخ را می‌توان به این شرح فهرست کرد: از بین رفتن مازاد عرضه از سوی چین، روند رو به رشد نرخ مواد خام فولادسازی، سیاست‌های زیست‌محیطی اجرا شده در چین و در نهایت افزایش تمرکز چین بر بازار داخلی به دلیل رشد نسبی تقاضا و قیمت‌ها.

صفحه بعد

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید