Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












توسعه صنعتی و چالش‌های آن

توسعه صنعتی و چالش‌های آن

توسعه صنعتی و چالش‌های آن

        به گزارش متال آنلاین، حمید فرتوک‌زاده، نماینده وزارت صنعت، معدن و تجارت در جلسه مشترک این هفته بیان کرد :پنجره مشترک دانش فنی، بیت‌الغزل صنعتی‌سازی است وی همچنین توضیح داد: مسائلی که بخش صنعت در ایران با آن دست به گریبان است، بیرون‌افتادگی از زنجیره‌های ارزش‌ساز جهانی، چالش ژئوپلیتیک واگرایی منطقه‌‌‌ای و چالش حکمرانی صنعتی و بیماری هلندی است. بیرون‌افتادگی از زنجیره ارزش‌ساز جهانی، موضوعی است که ایران پیش از انقلاب و بعد از انقلاب با آن مواجه بوده است. ضمن آنکه بررسی حجم تجارت جهانی کشورهای منطقه از شرق مدیترانه تا ایران و افغانستان نشان می‌دهد که کمتر از ۱۰‌درصد تجارت این کشورها مشترک است. تجارتی واگرا و موازی که هریک مواد خامی را صادر کرده و کالاهای موردنیاز خود را وارد می‌کنند. در واقع در این منطقه، تجارت منطقه‌‌‌ای شکل نگرفته است. او با بیان اینکه عضویت در زنجیره‌‌‌های ارزش‌‌‌ساز جهانی نصیب ایران نشده است، ادامه داد: کشور ما در داخل نیز با چالش حکمرانی و بیماری هلندی مواجه بوده است. فرتوک‌‌‌زاده در ادامه گفت: در مقابل این چالش‌ها که مورد اشاره قرار گرفت، مفاهیم راهگشایی وجود دارد که شامل بازارسازی و تجمیع تقاضا، تامین مالی ناظر بر صنعت ملی و هم‌‌‌افزایی قابلیت‌ها از طریق پنجره مشترک دانش فنی است که اتاق بازرگانی و کمیسیون صنعت اتاق تهران در پیاده‌سازی این رهیافت‌‌‌ها می‌تواند موثر واقع شوند.

وی گفت: یکی از الزامات رقابت‌پذیرکردن صنایع ایران را تعریف پنجره واحد یا فصل مشترک میان بنگاه‌ها دانست و گفت: شناسایی و انتخاب رشته‌‌‌های صنعتی و زنجیره‌‌‌های ارزش‌‌‌ساز ملی با نگاهی به زنجیره‌های ارزش‌‌‌ساز جهانی، بازارسازی برای زنجیره‌‌‌های منتخب نظیر بازار مشترک منطقه‌‌‌ای، دیپلماسی فعال اقتصادی، پیمان شانگهای، اوراسیا، کریدورهای تجاری، شناسایی و توافق درباره نقاط تکرارپذیر و تجمیع‌‌‌پذیر در زنجیره‌‌‌ها مانند کاهش تنوع به عنوان یک ضرورت اقتصادی‌سازی، ژنریک‌‌‌سازی و یکسان‌‌‌سازی مواد، قطعات و زیرمجموعه‌‌‌ها در صنایع مختلف با هدف کاهش هزینه و افزایش بهره‌‌‌وری و الزام بنگاه‌‌‌های منتخب به داشتن دفتر طراحی و انباشت دانش فنی و الزام شرکت‌های طرف قرارداد خارجی به انتقال دانش فنی از جمله الزامات این مسیر است.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید