Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












تحمیل ضررهای سنگین بازار به تولیدکننده

تحمیل ضررهای سنگین بازار به تولیدکننده

 ضررهای سنگین بازار به تولیدکننده

زین‌العابدین مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری متال آنلاین (مدیرعامل شرکت اکسیدسازان روی ایرانیان) گفت: باتوجه به نوسانات نرخ ارز، بازار در شرایط مطلوبی قرار ندارد، بسیاری از تولیدکنندگان شمش مس هنوز مطالبات خود را از مشتریان دریافت نکرده‌اند و این در حالی است که قیمت مس نیز روند افزایشی را طی می‌کند که این امر، تولیدکننده را با ضرر مواجه می‌‌سازد. شرکت اکسیدسازان روی ایرانیان با هدف تولید شمش مس و اکسید روی فعالیت خود را در سال 1395 در شهرک صنعتی ناجی زنجان آغاز کرده است. در حال حاضر، تعداد 20 نیروی انسانی فعال به صورت مستقیم و پنج نفر نیز به صورت غیر مستقیم در این مجموعه مشغول فعالیت هستند. وی همچنین گفت: ظرفیت سالانه تولید شمش مس 20 هزار تن و اکسید روی هشت هزار تن است. این در حالی است که تعدادی از کوره‌های موجود در کارخانه به دلیل برخی از مشکلات، از مدار تولید خارج شده‌اند و در صورت رفع این معضلات، امکان افزایش ظرفیت تولید و نیز نیروی انسانی شاغل در مجموعه وجود دارد. وی در خصوص نحوه تامین ماده اولیه، بیان کرد: ماده اولیه مورد استفاده در این مجموعه، سرباره‌ برنجی و خاک‌ حاوی مس و روی است. سرباره‌ برنجی را از کارخانه‌هایی که ذوب برنج انجام می‌دهند نظیر تولیدکنندگان مقاطع برنجی یا واحدهایی که به ریخته‌گری‌ قطعات برنجی مشغول هستند، خریداری می‌کنیم. خاک حاوی مس و روی نیز از طریق واردات از کشورهای همسایه نظیر ترکیه تامین می‌شود.

وی درمورد تامین مواد اولیه گفت: بازار مواد اولیه در این حوزه کاملا رقابتی و محدود است و متاسفانه ما در این زمینه با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستیم. اگر خاک مورد نیاز شرکت با وجود شرایط سخت اقتصادی و تحریم‌ها به کشور وارد شود نیز سازمان‌ محیط زیست از ارسال آن به کارخانه جلوگیری می‌کند. این محصول به برخی دلایل همچون بالا بودن غلظت سرب موجود در خاک از سوی کارشناسان سازمان محیط زیست ممنوع شده است و گاهی به کشور مبدا بازگشت داده‌ می‌شود که این مسئله به هیچ وجه به نفع تولیدکننده نیست و کاملا هزینه‌بر خواهد بود. بنابراین نگاه کارشناسانه در این خصوص توسط سازمان محیط زیست، می‌تواند به تامین خاک مورد نیاز شرکت‌ها کمک فراوانی کند.

وی همچنین در مورد وضعیت نامناسب بازار در سال جاری نسبت به سال‌های قبل گفت: با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه و نوسان نرخ ارز، وضعیت بازار در شرایط مطلوبی قرار ندارد. بسیاری از شرکت‌های فعال در زمینه تولید شمش مسی، اقدام به فروش محصول خود کرده و هنوز پولی را از این بابت دریافت نکرده‌اند. در چنین شرایطی و همزمان با افزایش نرخ دلار، قیمت مس نیز افزایش یافته و امکان تهیه آن به قیمت قبل وجود ندارد. بنابراین تولیدکننده شمش با ضرر مالی مواجه می‌شود و شرکت‌های توزیع‌کننده نیز محصولات خود را با قیمت بالاتری در بازار به فروش می‌رسانند. هدف ما از فعالیت در این حوزه، چیزی جز خدمت به صنعت با تولید شمش باکیفیت و مرغوب نیست. لذا از مسئولان مختلف در سطح استان و کشور تقاضا داریم همکاری‌های لازم را با تمامی صنعتگران داشته باشند و با توجه به شرایط سخت اقتصادی کشور، در کنار تولیدکنندگان حضور یابند. حضور متخصصان در زمینه‌های مختلف صنعتی می‌تواند به رونق این حوزه مهم کمک فراوانی بکند و یقینا مشکلات موجود با همدلی تولیدکنندگان و مسئولان حل خواهد شد. تولیدکننده بخش مهمی از صنعت این کشور است و هدفی جز تولید و کمک به پیشرفت کشور ندارد که در این زمینه نیازمند حمایت و یاری مسئولان است.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید