Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












تاثیر بحران انرژی بر ناامنی غذایی در جهان

تاثیر بحران انرژی بر ناامنی غذایی در جهان

تاثیر بحران انرژی بر ناامنی غذایی جهان

به نوشته المنتز،با استفاده از داده‌های سازمان خواربار و کشاورزی (FAO) سازمان ملل،ناامنی غذایی زمانی رخ می دهد که یک فرد به مقدار کافی یا کیفیت غذایی که برای رفع نیازهای بیولوژیکی خود نیاز دارد دسترسی نداشته باشد.اختلال در زنجیره تامین، افزایش هزینه های ورودی و آب و هوای نامناسب، همگی می توانند تاثیر مستقیمی بر امنیت غذایی جهانی داشته باشند که همه آنها در سال های اخیر مطرح بوده اند.
آخرین داده های فائو نشان می دهد که 29.3 درصد از کل جمعیت جهان در ناامنی غذایی متوسط ​​یا شدید قرار دارند و 40 درصد از این جمعیت با ناامنی غذایی شدید مواجه هستند. بر اساس تعاریف فائو، این به چه معناست:
-یک فرد نسبتاً ناامن غذایی نسبت به توانایی خود در به دست آوردن غذا عدم اطمینان را تجربه می کند و به طور ناخواسته کمیت و/یا کیفیت غذایی را که مصرف می کند به خطر می اندازد.
-فردی که به شدت دچار ناامنی غذایی است، به غذا دسترسی ندارد و مدت‌های طولانی را بدون غذا تحمل می‌کند.
قاره آفریقا بیشترین بار را در مورد ناامنی غذایی جهانی به دوش می کشد، به طوری که 14 کشور از 15 کشور اول که دارای بیشترین ناامنی غذایی هستند در این منطقه قرار دارند. این داده ها همچنین تصویر نسبتاً بدی را برای کشورهای خاورمیانه و آمریکای جنوبی ترسیم می کند، در حالی که آمریکای شمالی و اروپای غربی دارای ناامنی غذایی متوسط ​​یا شدید زیر 10 درصد هستند.


خیلی دشوار است که شیوع ناامنی غذایی آفریقا را تنها به یک دلیل مشخص کنیم. تغییرات آب و هوایی، درگیری در آفریقا، بدهی های دولتی، و تهاجم روسیه به اوکراین، همگی به طرق مختلف در بدتر شدن شرایط امنیت غذایی در این منطقه نقش داشته اند.به عنوان مثال، درگیری روسیه و اوکراین منجر به کاهش قابل توجه کمک اروپا به کشورهای آفریقایی شد، در حالی که صادرات غلات از اوکراین و روسیه کاهش یافت زیرا بنادر در دریای سیاه دچار اختلال شدند. این جنگ همچنین باعث اختلال در عرضه کود شده است، به طوری که روسیه بزرگترین صادرکننده کود است، همراه با افزایش قابل توجه هزینه های نهاده کشاورزی با افزایش قیمت انرژی در سال 2022.

چگونه قیمت انرژی باعث کاهش قیمت مواد غذایی می شود؟
قیمت مواد غذایی در سال گذشته به دلیل افزایش قیمت انرژی و اختلالات زنجیره تامین به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. شاخص قیمت مواد غذایی فائو که تغییر قیمت‌های بین‌المللی سبدی از کالاهای غذایی را اندازه‌گیری می‌کند، بین سال‌های 2021 تا 2022 شاهد افزایش 14.3 درصدی بود.


همانطور که در بالا مشاهده شد، شاخص‌های کالا از این روند پیروی کردند و قیمت لبنیات و غلات بیشترین تاثیر را داشت.هزینه های انرژی به طرق مختلف به قیمت مواد غذایی کاهش می یابد. همبستگی ساده بین قیمت های تاریخی نفت و ذرت، که در زیر مشاهده می شود، می تواند تصویر گویایی را ارائه دهد.

جالب اینجاست که صندوق بین المللی پول (IMF) پیش بینی می کند که اثرات بحران هزینه انرژی در سال 2022 ممکن است حتی به طور کامل محقق نشده باشد.طبق تحقیقات آنها، افزایش 1 درصدی قیمت کودها می تواند قیمت کالاهای غذایی را تا 0.45 درصد در طی چهار فصل افزایش دهد. با توجه به گاز طبیعی که یک نهاده اصلی برای کودهای مبتنی بر نیتروژن است، که در سال 2022 150 درصد گران تر از سال 2021 است، این ممکن است در ماه های آینده باعث نگرانی شود.
به همین ترتیب، افزایش هزینه های کود نیز به سطح برداشت در فصول آینده مرتبط است. کاهش استفاده از کود در نتیجه هزینه‌های بالا می‌تواند منجر به کاهش بازده محصولات شود و صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی می‌کند که کاهش 1 درصدی برداشت جهانی، قیمت کالاهای غذایی را تا 8.5 درصد افزایش می‌دهد، که به طور بالقوه نشان می‌دهد که بدترین آن برای قیمت مواد غذایی و برای امنیت غذایی جهانی - هنوز در راه است.

پیش بینی سال 2023
امنیت غذایی یک جنبه اساسی از وجود انسان است و نقش مهمی در رشد اقتصادی و شکوفایی پایدار کشورها دارد. در حالی که ممکن است وسوسه شویم که باور کنیم در مقیاس جهانی در مسیر درستی حرکت می کنیم، فائو تصویر متفاوتی را به ویژه برای آفریقا ترسیم می کند.
پیش‌بینی‌های سال 2030 برای سوءتغذیه جهانی افزایش 11.5 درصدی گرسنگی در آفریقا را پیش‌بینی می‌کرد، در حالی که پیش‌بینی می‌شود گرسنگی در جهان به طور کلی کاهش یابد. با توجه به بالا بودن تورم جهانی و قیمت مواد غذایی هنوز تحت تأثیر رویدادهای سال 2022، رسیدگی به گرسنگی در آفریقا مانند همیشه برای بهبود رفاه و توسعه کلی این قاره ضروری است.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید