Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












رشد 46.2 درصدی شاخص قیمت تولید معدن در تابستان

رشد 46.2 درصدی شاخص قیمت تولید معدن در تابستان

مرکز آمار ایران اعلام کرد شاخص قیمت تولیدکننده بخش معدن در تابستان امسال به عدد 324.7 رسید که نسبت به شاخص بهار 12.4 درصد و تابستان پارسال 46.2 درصد افزایش داشت.

به گزارش متال آنلاین، مرکز آمار ایران در گزارشی اعلام کرد که درصد تغییرات میانگین شاخص کل بخش معدن در چهار فصل منتهی به فصل تابستان سال ١٣٩٧ نسبت به میانگین دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم تولید کننده کل بخش معدن) ٣٠,٨ است که نسبت به تورم چهار فصل منتهی به بهار امسال 22 درصد افزایش یافت.

در فصل مورد بررسی بخش «استخراج کانه‌های فلزی» بیشترین تاثیر را بر افزایش 12.4 درصدی شاخص قیمت بخش معدن داشت.

شاخص قیمت تولیدکننده در بخش «استخراج کانه‌های فلزی» با 12.4 درصد افزایش نسبت به فصل بهار از عدد 3.1 به عدد 341.2 رسید. این افزایش بیشتر تحت تاثیر افزایش 17.1 درصدی فعالیت‌ «استخراج سنگ‌های آهنی» به وجود آمد.

شاخص قیمت تولیدکننده در تابستان امسال در فعالیت «استخراج سنگ های آهنی» به رقم 456.7 رسید و به این ترتیب نسبت به فصل بهار 17.1 درصد افزایش یافت، در حالی که شاخص قیمت در بخش مورد بررسی در بهار امسال رقم 390.1 بود و نسبت به فصل بهار 21 درصد افزایش داشت.

افزایش شاخص قیمت فعالیت «استخراج سنگ‌های آهنی» در فصل تابستان امسال به‌طور عمده ناشی از افزایش قیمت ماده معدنی «کنسانتره آهن» بود.

بر اساس اعلام مرکز آمار، تغییرات شاخص قیمت در سایر فعالیت‌ها در تغییر شاخص قیمت تولیدکننده کل بخش معدن تاثیر بسزایی نداشت.

باید خاطرنشان ساخت شاخص بهای تولیدکننده و تاثیر آن بر اقتصاد، تفسیر متفاوتی از «تورم مصرف کننده» دارد.

تورم مصرف کننده به معنی افزایش سطح عمومی قیمت‌ها تعبیر می‌شود اما رشد تورم تولید به معنی خروج واحدهای تولیدی از شرایط رکودی است.

به‌طور کلی در علم اقتصاد شاخص بهای تولیدکننده یک شاخص پیش‌نگرانه به شمار می‌رود که روند تغییرات قیمت‌ها را از دیدگاه تولیدکننده و خریدار در بخش‌های مختلف اقتصادی (کشاورزی، صنعت و خدمات) نشان می‌دهد.

این شاخص می‌تواند برای آگاهی زودهنگام از روند تورم به کار برده شود.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید