Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












پیگیری مطالبات فعالان حوزه معادن

پیگیری مطالبات فعالان حوزه معادن

وضعیت مطالبات فعالان حوزه معادن

رضا محتشمی پور(رییس اتاق بازرگانی زنجان) در جلسه فعالان حوزه صنایع معدنی استان زنجان، با اشاره به اینکه برخی از موارد مطرح شده، موارد مطلوبی است که می تواند به شفافیت بازار و پیش بینی پذیر بودن آن کمک شایانی کند، افزود: موضوع تعارضات با منایع طبیعی را که اکتشافات و استعلام های معدنی را دچار مشکل کرده است، پیگیری می کنیم. وی با تاکید بر اینکه موضوع مهم ماشین آلات حوزه معادن هم پیگیری می شود، تصریح کرد: در این رابطه، شرط عملکرد معادن، برای واردات ماشین آلات، حذف شده است.
رییس اتاق بازرگانی زنجان، با اشاره به اینکه عمده مشکل معادن استان پوشش "گون" است، گفت: با توجه به حل این مشکل در کشور، هنوز اما به استان ابلاغ نشده است و انتظار می‌رود، بخشنامه اصلاح شده‌ گون، به استان، ابلاغ شود تا مشکل این حوزه حل شود. علی یگانه‌فرد با تاکید بر لزوم پیگیری جدی مشکلات فعالان حوزه صنایع معدنی استان زنجان، از سوی وزارتخانه، افزود: مشکل گون سالهای زیادی است که مانع از پیشرفت در حوزه معادن استان زنجان شده است.
وی با اشاره به اینکه وضعیت معادن استان زنجان با توجه به سرمایه‌گذاری های صورت گرفته مطلوب است، تصریح کرد: اما حمایت سازمان صمت از وضعیت معادن در بخش دانش های روز، استفاده از فناوری، ماشین آلات و ... نیز با توجه به سیاست دولت در حمایت از معادن، باید انجام گیرد تا معادن استان به سمت توسعه بیشتر، حرکت کنند.
رییس اتاق بازرگانی زنجان، وجود ۸ تا ۱۰ معدن در مناطق حفاظت شده را، مشکل بعدی استان در حوزه معدنی عنوان کرد و گفت: این موضوع موجب تعارضاتی با سازمان محیط زیست شده است و امیدواریم با اصلاح مشکلات مربوطه، این معادن نیز در استان زنجان فعال شوند.
ناصر فغفوری رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان نیز با بیان اینکه مشکلات مرتبط با صنایع معدنی و معادن استان زنجان، به صورت ویژه جمع بندی و در جلسه ویژه ای پیگیری شده است، اظهار داشت: از جمله این مشکلات، می توان به مشکلات مرتبط با عرضه در بورس و خرید خاک برای واحدهای سرب و روی، اشاره کرد. وی تغییر تعرفه های واحدهای الکترولیز، افزایش قیمت گاز واحدهای تولیدی و مشکلات مرتبط با ورود موقت خاک را از جمله مشکلات پیگیری شده در حوزه سرب و روی عنوان کرد.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید