Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












صادرات ضایعات قطعات الکترونیکی

صادرات ضایعات قطعات الکترونیکی

به گزارش متال آنلاین، ضایعات قطعات الکترونیکی که حاوی فلزات با ارزشی چون مس و برنج هستند صادر می‌شوند.

به گزارش متال آنلاین، مدیرعامل بنگاه ضایعاتی عدالت گفته است که:

"سیم و کابل از فلزات با ارزشی چون مس ساخته می‌شوند. با توجه به شرایط بحرانی که هم اکنون در بازار جهانی مس و قیمت جهانی مس حاکم شده، قیمت و بازار ضایعات و به ویژه ضایعات مس و برنج نیز تحت تاثیر قرار گرفته و میزان مبادلات آنها به شدت کاهش یافته است. مرزهای کشور بسته است و هر آن چه برای تولید لازم باشد از  داخل کشور تامین می‌شود. وی اظهار داشته هزینه بازیافت ضایعات بسیار کمتر ار هزینه استخراج سنگ معدنی مس است، بنابراین در شرایط کنونی بخش بازیافت و ضایعات به ویژه بازیافت ضایعات مسی و برنجی می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد زیرا بواسطه قراضه مسی و برنجی مواد اولیه بسیاری از واحدهای تولیدی تامین می‌شود و قیمت تولید مواد اولیه حاصل از ضایعات به قیمت مواد اولیه دست اول بسیار نزدیک و در خیلی مواقع کمتر از آن برآورد می‌شود."

بر اساس اظهارات عادل بادپیما، مدیرعامل بنگاه ضایعاتی عدالت، ضایعات مسی و برنجی فروش خارجی ندارند و تنها در داخل کشور خرید و فروش می‌شوند.

اما بحث ضایعات الکترونیکی که مس و سایر فلزهای گرانبها در آن موجود است متفاوت است، زیرا تجهیزاتی که برای جداسازی و بازیافت این نوع از ضایعات لازم است در ایران وجود ندارد، به همین علت ضایعات الکترونیکی مثل رم، سی‌پی‌یو، مادربرد، کارت صدا، کارت شبکه و سایر قطعات مشابه، جهت بازیافت به کشورهای مختلف مانند ترکیه صادر می‌شوند.

عادل بادپیما در ادامه افزوده است که، به دلیل اینکه هنگام ذوب و بازیافت ضایعات قطعات الکترونیکی گازهای سمی متصاعد می‌شود، هزینه کارگر و فیلتراسیون کوره‌ها به شدت بالا می‌رود. به همین علت پیرو نبود تجهیزات برای بازیافت و هزینه‌های سنگین مربوط به آن صادرات این قطعات به صرفه‌تر است.

وی همچنین اظهار داشته که:

"طبق تجربیات سال‌های گذشته پیش‌بینی می‌شود تا انتهای سال جاری رشد قیمت‌ها استمرار داشته باشد و پس از آن به یک ثبات و رکود نسبی برسد و تا رسیدن به ثبات قیمتی، باید هر روز به طور مستمر برنامه‌ریزی کنیم و معاملات خود را به صورت ساعتی تنظیم کنیم؛ چراکه به فردا هیچ اعتمادی نیست."

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید