Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












صادرات فناوری «پِرد» به کشورهای دیگر

صادرات فناوری «پِرد» به کشورهای دیگر

یکی از مهم‌ترین دستاوردهای کسب‌شده در صنعت فولاد، بهینه‌سازی فرآیند تولید به روش فناوری پرد است. با تکیه بر اصول علمی و تجربه‌های متخصصان ایرانی روش تولید آهن اسفنجی در ایران بومی‌سازی شده است.

به گفته کارشناسان این حوزه فناوری پرد شاهکاری در صنعت ایران است که در ابتدای راه قرار دارد. این فناوری به‌وسیله شرکت ام‌ام‌ای ثبت و اجرایی شده و در ۴ طرح استانی فولاد از ۷ طرح فولادی به‌کار گرفته شده است. فولاد میانه و فولاد شادگان راه‌اندازی شده‌اند و فولاد نی‌ریز و بافت نیز با فناوری پرد در نوبت راه‌اندازی در آینده نزدیک قرار دارند.درباره فناوری ایرانی پرد با حسن کرباسچی مدیرعامل شرکت ام‌ام‌ای در ایران در حاشیه بیست‌وسومین نمایشگاه مطبوعات در ایران به گفت‌وگو نشسته‌ایم.

کرباسچی درباره فناوری پرد عنوان کرد: باتوجه به دستاوردهای منحصربه‌فردی که فناوری پرد، هم از نظر کیفیت و هم ازن ظر راندمان تولید در راه‌اندازی واحدهای فولاد شادگان و میانه داشته، هم‌اکنون نیز به‌دنبال آن هستیم تا با توسعه این فناوری آن را برای ظرفیت‌های بالاتر و مگامدول و سوپرمگامدول در کشور طراحی کنیم تا با نتایج حاصل از آن و احداث واحدهای مربوطه بتوان این فناوری را حتی به کشورهای دیگر نیز صادر کرد. در ادامه این گفت‌وگوی کامل را می‌خوانید.
ایده ایجاد فناوری ایرانی پرد چه زمانی و چگونه شکل گرفت؟
ما در یک برهه خاص و حساس در زمینه فناوری فولاد قرار گرفته‌ایم. همان‌گونه که مطلع هستید کشور ایران دارای ذخایر غنی از گاز است که این موضوع برای فولادسازی از اهمیت خاصی برخوردار است. ازنظر فناوری در صنعت فولاد از دو روش معمول و متداول استفاده می‌شود، یکی روش کوره‌بلند و دیگری روش کوره قوس الکتریکی است که ورودی آن آهن اسفنجی است. در ایران ازنظر دسترسی که به آهن اسفنجی داریم و جهت‌گیری که در پیش گرفته‌ایم تولید فولاد ما با استفاده از آهن اسفنجی و به روش قوس الکتریکی انجام می‌شود اما در جهان ازنظر تولید فولاد مسیر متفاوتی طی شده است. در جهان حدود۲۰درصد تولید فولاد به طریق کوره‌های قوس الکتریکی و ۸۰درصد از طریق کوره‌های بلند است. در ایران به‌دلیل کمبود ذخایر غنی زغال‌سنگ و منابع خوب گازی روش کوره قوس الکتریکی بیشتر مورد استفاده قرار گرفته است. از این‌رو تا نزدیک ۸۰ درصد از کوره قوس و ۲۰ درصد از کوره‌های بلند استفاده شده است.

درحقیقت این روش استفاده به صورت برعکس در ایران انجام می‌شود. از آنجا که ایران نخستین تولیدکننده آهن اسفنجی در دنیا است، واحدهای تولیدی آهن اسفنجی بسیاری در حوزه صنعت فولاد کشور در گذشته ایجاد شده و توسعه یافته‌اند. 

صفحه بعد

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید