Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












صادرات ۵/ ۴‌میلیون تن مواد معدنی

صادرات ۵/ ۴‌میلیون تن مواد معدنی

صادرات ۵/ ۴‌میلیون تن مواد معدنی

محتشمی‌‌‌پور(معاون امور معادن و فرآوری مواد وزارت صمت) گفت: سال گذشته ۶۱۷‌میلیون تن مواد معدنی در کشور برداشت کردیم و از این میزان ۵/ ۴میلیون تن آن صادر شد که عمده آن سنگ ساختمانی است. وی در حاشیه نشست علمی و تخصصی معادن و صنایع معدنی استان همدان افزود: کل صادرات مواد معدنی تولیدی در کشور کمتر از یک‌درصد است.وی با بیان اینکه حجم عمده تولید مواد معدنی در داخل کشور فرآوری می‌شود، بیان کرد: این حجم از برداشت و تولید مواد معدنی در کشور از ۴/ ۱میلیارد تن عملیات معدنی حاصل شده است.
وی ادامه داد: وضع فرآوری مواد معدنی در کشور مناسب است و نمره قابل قبولی به فرآوری می‌‌‌دهیم و باید سطح فرآوری پایه و اولیه را با استفاده از فناوری‌‌‌های روز و دانش‌‌‌بنیان‌‌‌ها ارتقا دهیم. محتشمی‌‌‌پور با اشاره به اینکه در توسعه بخش دانش‌‌‌بنیان‌ها نیز فعالیت‌های جدیدی آغاز شده است، اظهار کرد: در این راستا تعدادی واحدهای فرآوری در بخش فلزات نادر تا پایان امسال یا سال آینده به بهره‌‌‌برداری می‌‌‌رسد. وی با اشاره به بهره‌‌‌برداری از نخستین واحد تیتانیوم کشور در آینده‌‌‌ای نزدیک گفت: تاکنون از این ظرفیت مهم معدنی در کشور خوب استفاده نمی‌کردیم. معاون امور معادن و فرآوری مواد وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در زمینه توسعه فرآوری در بخش معدن همچون آلومینیوم، واحدهای فلزات نادر و محصولات آلیاژی نیز کارهای روی زمین مانده فراوانی داریم، گفت: به همت دولت امسال شمار زیادی واحدهای جدید فرآوری آلیاژی در کشور مجوز گرفته‌‌‌اند و چند واحد نیز به بهره‌‌‌برداری می‌‌‌رسد. محتشمی‌‌‌پور با اشاره به اینکه در بخش فلزات نادر راه زیادی را همچنان پیش‌رو داریم، افزود: در زمینه فلزات ید اقداماتی پیش‌تر شروع شده بود و در حوزه تیتانیوم و منیزیم نیز تحولات و اقدام‌های خوبی امسال آغاز شده است. به گفته محتشمی پور، هم اینک هم ۵‌هزار معدن غیرفعال در کشور وجود دارد که حدود ۴هزار مورد از این معادن مربوط به شن و ماسه است و ۴۰۰ معدن در بخش معادن فلزی است که باید احیا شود. معاون امور معادن و فرآوری مواد وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: تعدادی از این معادن به دلیل مشکلات رها شده‌‌‌اند و مجدد باید به مزایده گذاشته شود و بخش عمده‌‌‌ای از آنها نیز معادن کوچک شن و ماسه هستند که در صورت وجود تقاضای محلی فعال خواهند شد.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید