Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












مشکلات صادرات مفتول مس و تحریم اقتصادی

مشکلات صادرات مفتول مس و تحریم اقتصادی

 صادرات مفتول مس و تحریم ها


کاشانی (مدیرعامل شرکت راه‌نورد ماهان مس) گفت: امکان صادرات مستقیم، با توجه به شرایط سیاسی و اقتصادی کشور و همچنین اعمال شدید تحریم‌های خارجی وجود ندارد و صادرات مفتول به کشورهای اروپایی از طریق شرکت‌های واسطه صورت می‌گیرد. وی همچنین اظهار داشت: شرکت راه‌نورد ماهان مس فعالیت خود را در سال 1392 در زمینه تولید مفتول، شینه و میلگرد مسی در شهرک صنعتی شمس‌آباد آغاز کرد و در حال حاضر، 42 نیروی انسانی در این مجموعه در حال فعالیت هستند. در این واحد تولیدی، کاتد مس به‌ عنوان ماده اولیه مورد استفاده قرار می‌گیرد که ما آن‌ را با حضور در بورس کالا، از شرکت ملی صنایع مس ایران خریداری می‌کنیم. بقیه کاتد مورد نیاز نیز از برخی کارخانجات خصوصی لیچینگ تهیه می‌شود.
کاشانی در زمینه تامین ماده اولیه اشاره کرد و گفت: خوشبختانه میزان عرضه کاتد مس در بورس کالا توسط شرکت ملی صنایع مس ایران کافی است و در زمان‌هایی که به میزان بیشتری ماده اولیه نیاز داریم، با عنایت به اینکه حضور فعالی در حوزه بازرگانی داریم، توانسته‌ایم به یک اعتماد متقابل با کارخانجات لیچینگ دست یابیم؛ بنابراین مشکل خاصی در این زمینه نداریم؛ مس مورد نیاز خود را از آن‌ها خریداری می‌کنیم و این کارخانجات نیز بر اساس اعتماد متقابل به فروش محصول خود می‌پردازند. اگرچه در ابتدای راه در حوزه تولید با مشکلاتی مواجه بودیم و اطلاعات لازم و کافی را نداشتیم. به عنوان مثال در زمینه واردات ماشین‌آلات مورد استفاده در مجموعه که همگی از شرکت دنیلی ایتالیا هستند، با مشکلات فراوانی روبه‌رو شدیم و از آنجایی که این اتفاق همزمان با آغاز اعمال تحریم‌های ظالمانه بر علیه کشور رخ داد، نصب و راه‌اندازی این دستگاه ها زمان‌بر شد و فرایند تولید مجموعه را با چالش‌هایی مواجه کرد.
وی همچنین در مورد تحریم‌های اعمال شده تا چه میزان بر عملکرد مجموعه شما تاثیر گذاشته است، گفت: متاسفانه تحریم تاثیرات مخرب بسیاری در فرایند تولید ما داشته است. به نحوی که لوله‌ و کاسه‌های گرافیتی در خطوط تولید مفتول مسی مجموعه در قسمت ریخته‌گری و در داخل کوره‌ها استفاده می‌شود که کاملا وارداتی است و پس از اعمال تحریم‌ها، واردات این محصولات به داخل کشور متوقف شد. در چنین شرایطی ناچار بودیم نیاز مجموعه به این محصولات را از طریق واردات به روش‌های نامتعارف به داخل کشور رفع کنیم و فرایند تولید را ادامه دهیم.

راگردی ادامه داد: چین، امارات، ترکیه و یونان کشورهایی هستند که ما محصول مورد نیاز را از طریق واسطه مستقر در این کشورها به داخل وارد می‌کنیم. همین مسئله در خصوص قالب‌های اکستروژن نیز وجود دارد و ما ناچار هستیم آلیاژهای فولادی خاص مورد استفاده در این قالب‌ها را به هر شکل ممکن وارد کشور کنیم تا در خط تولید دچار بحران مجموعه نشویم. این آلیاژها از کشورهای آلمان، فرانسه، اتریش و جمهوری چک به سخت‌ترین حالت ممکن خریداری و وارد کشور می‌شوند تا ما بتوانیم حیات مجموعه را همچنان حفظ کنیم.

کاشانی همچنین در مورد سختیهای کار افزود: اگرچه ما سختی‌های بسیاری را متحمل شده‌ایم تا بتوانیم در این صنعت باقی بمانیم ولی زمانی که یک تولیدکننده ماحصل همت و تلاش بی‌وقفه خود را در زمینه‌های مختلف می‌بیند، به‌ نوعی تمام خستگی و مشقت‌ها را از یاد می‌برد و به‌ خود و مجموعه نیز افتخار می‌کند. مفتول‌های مسی کاربردهای فراوانی در زمینه‌های مختلف نظیر حمل‌ونقل و ساختمان دارند و امیدوار هستیم با بهبود شرایط، میزان ظرفیت تولید محصولات نیز افزایش یابد تا نیاز کشور به مفتول مسی به‌ طور کامل رفع شود. لازم به ذکر است که در حال حاضر مشغول همکاری با شرکت مپنا هستیم که فعالیت این شرکت معتبر نیز تحت نظارت وزارت نیرو است. تلاش می‌کنیم با تولید محصولات با کیفیت و استاندارد، موجبات رضایت این مجموعه‌ها را فراهم سازیم.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید