Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












مصاحبه اختصاصی متال آنلاین با امیر بهمن خالدی از بنیانگذاران انجمن مقاطع برنجی

مصاحبه اختصاصی متال آنلاین با امیر بهمن خالدی از بنیانگذاران انجمن مقاطع برنجی

مصاحبه اختصاصی متال آنلاین با هدف بهبود فعالیت‌های انجمن مقاطع برنجی، با جناب آقای امیر بهمن خالدی، یکی از بنیان گذاران انجمن.

♦ ضمن معرفی خودتان سابقه فعالیت در این کسب و کار را بیان بفرمایید

امیر بهمن خالدی، ۵۶ بهار را گذرانده‌ام، دانش آموخته مدیریت راهبردی DBA هستم و از سال ۱۳۷۱ در زمینه تولید محصولات برنجی فعالیت دارم.

♦ با توجه به اینکه شما یکی از بنیان‌گذاران انجمن هستید، توضیح مختصری از روند تاسیس انجمن بیان بفرمایید

در سال‌های نه چندان دور، مقاطع برنجی کالایی کاملا وارداتی بوده و در کشور تولید نمی‌گردید، در آن زمان پیشگامانی اقدام به تولید این محصول نمودند.

این پیشکسوتان مشوق توسعه و گسترش این صنعت شده تا جایی که در حال حاضر سال‌هاست واردات این محصول به هیچ وجه توجیه اقتصادی ندارد.

با افزایش تعداد کارخانجات تولیدی در این حوزه، نیاز ایجاد تشکلی قانونی برای اکثریت فعالین صنف احساس می‌گردید، این مهم در تاریخ ۱۳۹۳/۰۷/۰۸ با تاسیس انجمن ملی تولیدکنندگان مقاطع برنجی محقق گردید.

تاکنون حدود ۸۰ درصد تولیدکنندگان این محصول به عضویت انجمن درآمده و در سیاست گذاری‌های صنفی مشارکت می‌نمایند.

 اهداف انجمن بابت قیمت گذاری سوفاله چه می‌باشد

قابل ذکر است که اعضا انجمن حدود ۴۰ درصد از مواد اولیه مورد نیاز خود را از سوفاله‌های برگشتی مشتریان و حدود ۶۰ درصد دیگر را از تامین کنندگان بازار تهیه می‌نمایند.

با توجه به تقاضا موجود در مورد فلز برنج و عرضه کاهشی در بازار سنتی و به شدت دلال زده، اعضا انجمن جهت کاستن از تقاضای ضایعات برنجی و با هدف جلوگیری از رشد کاذب این فلز و نتیجتا کاهش قیمت تمام شده در راستای حفظ منافع کلیه ذینفعان در زنجیره تولید، اقدام به خروج از بازار ضایعات برنجی و آلیاژسازی با ترکیب حدود 60 درصد مس و 40 درصد فلز روی نمودند. این اقدام باعث شد تا فشار تقاضا برای فلز برنج در بازار کم شده و صنایعی مانند تولیدکنندگان شیرآلات دسترسی بهتری به مواد اولیه داشته باشند و در نهایت باعث ثبات نسبی در قیمت این فلز در بازار شد.

بررسی‌های تخصصی نشان می‌دهد که این اقدام بسیار مثبت و موثر بوده و حتی در دراز مدت موجب افزایش عرضه شده است.

پس از تبادل نظر، بحث و تحلیل بسیار در جلسات متعدد، انجمن برای کشف قیمت، مکانیزمی اتخاذ نمود، بدین گونه که اعضا هر روز قیمت خرید مس و روی خود را تا ساعت ۱۲ ظهر در سامانه مربوطه ثبت معدل‌گیری در فرمول گذارده و نهایتا قیمت سوفاله مشخص و منتشر می‌گردد.

باید یاد آور شد در مواردی بوده و هست که قیمت اعلامی انجمن از ضایعات برنجی بازار که نامرغوب‌تر و ناخالص‌تر است، کمتر بوده، این یعنی محقق شدن هدف انجمن که همان کاهش قیمت تمام شده و شفاف‌سازی است.

♦  آیا برنامه‌هایی جهت بهبود آن دارید

این صنف همچون دیگر صنایع راهی طولانی در پیش دارد، هم افزایی ایجاد شده در تشکل‌ها و نتایج چشمگیر کار تیمی اعضای انجمن را مصمم نموده تا با امید به آینده وظیفه انجام خدمت به نظام و کشور را به انجام برسانند.

کارهای زیادی پیش رو است، همینقدر بگویم که باید ایران را به قطب صادرات مقاطع برنجی تبدیل نماییم، انشاالله.

  • منبع: metalonline.ir
  • تاریخ: دوشنبه 15 دی 1399 - 09:38
  • نویسنده: پ . ز
  • صفحه: اخبار فلزات
  • بازدید: 1490
لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید