Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












قطعات الکترونیکی، منبع فلزات خاص

قطعات الکترونیکی، منبع فلزات خاص

بازیافت قطعات الکترونیکی

میرزایی، مدیرعامل شرکت بازیافت در گفتگویی با متال آنلاین گفت: قطعات الکترونیکی برای واحدهای بازیافت نقش یک گنج را دارند زیرا این نوع قطعات حاوی مس و فلزات گران‌بهایی نظیر طلا، نقره، پلاتین، رودیوم و پالادیوم هستند که استخراج هر کدام از موارد نام برده به تکنولوژی، تجهیزات و دانش فنی ویژه‌ای نیاز دارد. در ایران، استحصال مس، طلا و نقره از قطعات الکترونیکی به راحتی انجام می‌شود و برخی واحدها جداسازی پلاتین و پالادیوم را نیز انجام می‌دهند اما رودیوم شرایط متفاوتی دارد و امکان جداسازی آن در کشور وجود ندارد. وی همچنین گفت: فعالیت اصلی ما در حوزه بازیافت ضایعات الکترونیکی بوده که تنوع این نوع ضایعات در بازار بسیار زیاد است. بازه قیمتی ضایعات قطعات الکترونیکی از 10 هزار تومان شروع و به بیش از 1.5 میلیون تومان نیز می‌رسد. در واقع، قیمت‌گذاری رابطه مستقیمی به نوع برد الکترونیکی دارد و جداسازی و ذوب فلزات موجود در این نوع قطعات به روش پیرومتالورژی یا کوره انجام می‌شود. پس از آن، مذاب وارد مرحله شیمیایی شده و عملیات تجزیه صورت می‌گیرد و فلزاتی همچون مس، طلا، نقره و پالادیوم از مذاب جدا می‌شود.
وی افزود: اکنون چند واحد بازیافت فلزات گران‌بها همچون طلا و نقره در حال فعالیت هستند اما آن‌ها قادر به استخراج پالادیوم از قطعات الکترونیکی نیستند. در حالی که تیم متخصص چند نفره شرکت بازیافت آنلاین به طور تخصصی بر روی جداسازی پلاتین و پالادیوم مطالعه می‌کنند و به دستاوردهای منحصربه‌فردی در این زمینه رسیده‌اند. شرکت ما در بخش مجزایی به بازیافت طلا و نقره نیز می‌پردازد. برای ذوب و ریخته‌گری قطعات الکترونیکی از کوره‌های موجو که برخی خاک‌‌های حاوی فلز را در آن‌ها ذوب می‌کنند، استفاده می‌کنیم و به طور کلی، تکنولوژی مورد استفاده مجموعه به نوعی انحصاری بوده و سایر واحدهای بازیافت طلا و نقره از آن بی‌نصیب هستند.
مدیرعامل شرکت بازیافت آنلاین در خصوص آلایندگی و آسیب‌رسانی به محیط زیست فرآیند جداسازی فلزات، گفت: تمام روش‌های ذوب و جداسازی آلایندگی دارند و این وظیفه واحد بازیافت است که آن را به حداقل برساند. استفاده از سیستم فیلتراسیون مرغوب، یک روش بهینه برای جلوگلیری از خروج هر گونه آلودگی محسوب می‌شود و فیلتر نصب شده بالای کوره‌ها هر گونه گاز سمی و مضر را جمع‌آوری می‌کند. قطعات الکترونیک مصرفی ما از سراسر کشور و حتی کشورهای همسایه همچون امارات، ترکیه، عراق و افغانستان تامین می‌شود و محصول نهایی که بخش عمده آن طلا است، در بازار شهرهای مختلف توزیع می‌شود.
میرزایی اذعان کرد: قطعات الکترونیکی حاوی مس نیز است که جداسازی آن، دانش فنی خاص خود را طلب می‌کند. این در حالی است که بخش عمده فعالیت ما شامل طلا و نقره می‌شود. جداسازی پلاتین و پالادیوم نیز به این حالت است که آن‌ها را به صورت نمک در یک محلول حل می‌کنند و محلول نهایی پالادیوم به مصرف کارخانه‌های کاتالیزور خودرو می‌رسد. محلول پلاتین در حوزه پزشکی نیز کاربرد دارد و مس به دست آمده هم در صنایع سیم و کابل و هر بخشی که به مس نیاز است، مورد استفاده قرار می‌گیرد. قابل ذکر است که مشتریان ما محدود به داخل کشور هستند و صادرات محصول نداریم.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید