Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












شرایط وخیم اقتصاد جهانی

شرایط وخیم اقتصاد جهانی

شرایط وخیم اقتصاد جهانی

رئیس هلدینگ بانکی «جی پی مورگان» طی سخنانی هشدار داد که جهان در معرض وضعیت اقتصادی سختی است که طی دهه های گذشته بی سابقه بوده است. «جیمی دایمن» با اشاره به بازارهایی چون انرژی و مواد غذایی در پی جنگ به راه افتاده در خاورمیانه و اوکراین، همزمانی این وقایع با دوران مبارزه دولت ها برای کنترل تورم را طاقت فرسا دانسته و تاکید کرد که بحران های ژئوپولیتیکی ایجاد شده می تواند علاوه بر بازارهای مذکور، به صنعت حمل و نقل جهانی نیز آسیبی جدی وارد سازد. وی دوران فعلی اقتصاد جهانی را سخت ترین و پیچیده ترین شرایط طی چند دهه اخیر معرفی کرده و گفت که مجموع این عوامل می تواند بر روی کشش بازارهای مالی تاثیری منفی به جای بگذارد.
پر سابقه ترین رئیس بخش بانکداری ایالات متحده همچنین تاکید کرد: ما هنوز در خصوص تاثیر کمیت شرایط وخیم ایجاد شده در اقتصاد جهانی و در بازه زمانی بلند مدت ارزیابی درستی نداریم. آنچه در حال حاضر با آن مواجه هستیم، کاهش لیکوئیدیتی بازارها در سیستم اقتصادی و همچنین محدود شدن قابلیت توسعه بازارها است.
لازم به ذکر است، جنگ حماس علیه رژیم صهیونیستی تاثیرات منفی بسزایی بر بازارهای مختلف جهانی بر جای گذاشته که مهمترین این تاثیرات را بازار سهام بین المللی و همچنین افزایش تورم در بازارهایی چون انرژی و مواد غذایی است که به نظر می رسد با توجه به موقعیت جغرافیایی مهم مدیترانه در حمل و نقل نفت و مواد غذایی مهمی چون گندم روسیه و اوکراین، بخشی از بحران ایجاد شده به جنگ سرزمین های اشغالی باز گردد.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید