Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












تعمیق روابط امریکا و هند در نشست جی 20

تعمیق روابط امریکا و هند در نشست جی 20

تعمیق روابط امریکا و هند در نشست جی 20

قاطعیت چین راه را برای همکاری آمریکا و هند هموار کرده است، اما همسویی فزاینده بین این دو دولت نیز بر نقد گسترده نظم بین المللی معاصر استوار است.نشست جی ۲۰ امسال درباره هند بود. همانطور که وزیر امور خارجه هند آن را توصیف کرد، رهبری یک ساله این کشور در گروه بیست برای آماده کردن هند برای جهان و جهان آماده برای دهلی طراحی شده و دیگر قدرت‌های بزرگ جی ۲۰، چه به صورت پیش‌فرض و چه در طراحی، نقش کلیدی در موفقیت هند داشتند.پوتین در نشست اخیر حضور نداشت. تصمیم لحظه آخری رئیس‌جمهور چین برای غیبت در اجلاس نیز، مخاطبان جهانی را دو روز از تماشای صحنه ژئوپلیتیک محروم کرد. این امر باعث شد تا روابط ایالات متحده و هند در کانون توجه شکوفایی قرار گیرد.
در این میان، رئیس جمهور امریکا جو بایدن هم با توجه سومین دیدار با مودی در تنها پنج ماه گذشته، خود را از دونالد ترامپ به گونه ای متمایز نشان داد و ایالات متحده امتیازات ملموسی به هند، در رابطه با اوکراین، عضویت اتحادیه آفریقا و بانک های توسعه چندجانبه داد که به موفقیت ریاست جمهوری هند کمک خواهد کرد.در حالی که گروه ۲۰ مرکزیت مشارکت ایالات متحده و هند را در استراتژی هند_آرام ایالات متحده تأیید کرده است، سفر اخیر شامل مجموعه ای از دیپلماسی ایالات متحده بود که با دقت طراحی شده بود که با سفر کامالا هریس به اندونزی در اوایل سپتامبر آغاز شد و با سفر بایدن به ویتنام به پایان رسید. اما جی۲۰ همچنین نشان داد که روابط امریکا و هند بسیار بیشتر از مقابله با چین است. در واقع، ضرورت ژئوپلیتیکی در محاسبه این مشارکت به شدت ناکافی است.
بایدن و مودی هر دو بر بستری حکومت می کنند که توجه را به نابرابری های ناشی از نظم چندجانبه معاصر جلب کرده و هر دو به دنبال ایجاد پایه های داخلی قوی برای رهبری جهانی هستند. بایدن و مودی یکدیگر را به عنوان رهبران دو دموکراسی بزرگ جهان می شناسند که هر کدام به دنبال انتخاب مجدد در کوتاه مدت هستند؛ ضمن اینکه هر دو بر بستری حکومت می کنند که توجه را به نابرابری های ناشی از نظم چندجانبه معاصر جلب کرده و هر دو به دنبال ایجاد پایه های داخلی قوی برای رهبری جهانی هستند.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید