Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












کاهش تولید روی

کاهش تولید روی

کاهش تولید روی دومین تولیدکننده بزرگ جهان

استفاده از فلز روی یکی از نشانه های توسعه یافتگی کشورها به شمار می آید. بنابراین ایران با دارا بودن ۹ درصد از ذخایر سرب و روی دنیا، در مسیر توسعه یافتگی از دیگر کشورها عقب نمانده و سالانه ۲۰۰۸ تن شمش روی تولید می کند به طوری که نزدیک به ۴۰ هزار تن آن مصرف داخلی و مابقی صادر می شود. صنعت روی چهارمین فلز پرکاربرد کشور پس از آهن، آلومینیوم و مس است که ۹۰ درصد منشا تولید آن از کنستانتره و ۱۰ درصد آن از طریق بازیافت انجام می شود.
به طور کلی تولیدکنندگان بزرگ روی دنیا، کشورهای چین با ۳۳ درصد، کشور پرو با ۱۰/۲۸ درصد و استرالیا با ۱۰ درصد، رتبه های اول تا سوم تولید این محصول را در نمودار جهانی به خود اختصاص داده است.
وزارت انرژی و معادن پرو گفت: ۱۱۶ هزار و ۸۸۴ تن روی در فوریه ۲۰۲۲ در این کشور تولید شده که در مقایسه با ۱۳۴ هزار و ۹۲ تن استخراج شده در فوریه ۲۰۲۱، ۱۲.۸ درصد کاهش داشته است.
بر اساس اعلام وزارت انرژی و معادن پرو در فوریه ۲۰۲۲، تولید روی در این کشور به عنوان دومین کشور بزرگ تولیدکننده روی در جهان، ۱۲.۸ درصد کاهش یافت.
بر اساس گزارشی از ایسنا، این کاهش عمدتا به دلیل کاهش تولید روی است که توسط دو شرکت «آنتامینا» و «نکسا» به میزان منفی ۴.۴ درصد و منفی ۲.۳ درصد رسیده است و شرکت «آنتامینا» با داشتن ۳۷.۶ درصد از کل تولید روی در پرو، رتبه اول را به خود اختصاص داد.


لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید