Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












عدم حمایت از تولید

عدم حمایت از تولید

حمایت و عدم حمایت از تولید

فرجی‌نیا (مدیرعامل شرکت اکسیدسازان ایرانیان) گفت: دریافت مالیات‌های سنگین و بی‌ثباتی در بازار، نه تنها امکان توسعه را از تولیدکنندگان کوچک می‌گیرد بلکه نقدینگی آن‌ها را روز به روز ضعیف‌تر می‌کند. طی چند ماه اخیر، روند قیمت فلزات ازجمله سرب، صعودی بوده است و طبق گفته صاحب‌نظران، این قیمت‌ها کاهش چندانی نخواهد داشت. همچنین بین قیمت سرب و روی رقابتی همیشگی وجود داشته که تاکنون روند کاهشی در آن دیده نشده است. در نتیجه نباید توقع افت قیمت سرب و روی در بازار داخلی را نیز داشته باشیم. از سال 1380 شرکت اکسیدسازان ایرانیان شروع به فعالیت در زمینه تولید آند و کاتد روی به منظور مصرف در واحدهای تولید محصولات رویی و مسی کرده که 80 درصد از حجم فعالیت خود را در این قسمت و بقیه را به عنوان طرح در دست اجرا که هم‌اکنون کامل شده، به تولید شمش سرب اختصاص داده است. 10 نفر در خطوط تولید این شرکت مشغول به کار هستند و تاکنون تعدیل نیرو نداشته‌ایم.
فرجی‌نیا در ارتباط با نحوه قیمت‌گذاری شمش سرب و روی در بورس کالا و تاثیر آن روی فروش شرکت اکسیدسازان ایرانیان، عنوان کرد: قیمتی که در بورس کالا برای شمش سرب و روی اعلام شده از قیمت جهانی پایین‌تر است و مشتریان به این دلیل که انتظار دارند تا قیمت‌ها بیشتر از این کاهش پیدا کند دست نگه داشته‌اند تا بتوانند با قیمت کمتر شمش سرب و روی را خریداری کنند که این امر به ضرر تولیدکننده است. در حالی که با توجه به روند بازار جهانی، نمی‌توان منتظر کاهش قیمت سرب و روی بود. تولیدکننده شمش محصول خود را در بازار آزاد با قیمت تمام شده 95 هزار تومان به ازای هر کیلوگرم به فروش می‌رساند اما در بورس کالا قیمت آن به 65 تا 70 هزار تومان به ازای هر کیلوگرم می‌رسد که این اختلاف قیمت قطعا به ضرر عرضه‌کننده تمام خواهد شد و نمی‌تواند آن‌ طور که باید، از محل فروش محصولات خود کسب درآمد مطلوبی داشته باشد. با توجه به گران بودن مواد اولیه برای بسیاری از تولیدکننده‌های شمش سرب و روی، عرضه محصول در بورس کالا مقرون‌به‌صرفه به نظر نمی‌رسد و به نوعی برای آن‌ها ریسک به دنبال خواهد داشت.
وی گفت: بیشترین چالش‌هایی که در مسیر تولید تجربه می‌کنیم، به مسائل مربوط به مالیات، بیمه و محیط زیست برمی‌گردد. باید مالیات بر درآمد از تولیدکنندگانی که حجم بالایی از تولید و فروش دارند و از محل درآمد و سود فروش محصولات خود، سرمایه کلانی را به دست آورده‌اند، دریافت شود اما نه تنها در دریافت مالیات، قدرت مالی شرکت‌ها نادیده گرفته می‌‍شود بلکه این امر، هم راستا با شعارهای حمایت از تولید نیست. علاوه‌براین سختگیری‌ها بیشتر شامل حال شرکت‌های کوچک می‌شود و بنگاه‌های صنعتی بزرگ با استفاده از نفوذی که دارند می‌توانند فرار مالیاتی داشته باشند. فشار مالیاتی بر دوش تولیدکنندگانی که تولید را با ضرردهی پشت سر گذاشته‌اند، بیشتر است و تا زمانی که فرارهای مالیاتی شرکت‌های بزرگ، پیگیری نشود، این روند ادامه خواهد داشت. در این شرایط نمی‌توانیم به میزان درآمدی که مد نظر داریم، برسیم و سودآوری مطلوبی داشته باشیم. متاسفانه از سوی دولت، بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری نیز هیچ‌گونه حمایتی از تولیدکنندگان صورت نمی‌گیرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: همه تولیدکنندگان یک خواسته مشترک از دولت دارند که آن، حمایت‌های همه‌جانبه دولت از تولیدکننده‌ها چه در واحدهای بزرگ‌مقیاس با ظرفیت تولید بالا و چه از واحدهای کوچک‌تری که توان مالی و ظرفیت تولید کمتری دارند، است. دولت متاسفانه بیشتر از اینکه حامی تولیدکننده باشد، موانع زیادی در مسیر تولید ایجاد کرده است.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید