Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












ایجاد سند راهبردی صنعتی

ایجاد سند راهبردی صنعتی

سند راهبردی صنعتی ایجاد می‌شود


رسولیان(معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت) در نشست خبری به مناسبت فرا رسیدن ایام الله دهه فجر گفت: ایجاد سند راهبردی صنعتی از توصیه‌های جدی رهبر معظم انقلاب و از رویکردهای جدی ما در وزارت صمت و سازمان صنایع کوچک است که در دستور کار قرار می‌گیرد. در این سند اهدافی همچون بهبود فضای کسب و کار، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، استفاده از ظرفیت های موجود صنعتی و غیره دیده و برنامه‌ریزی خواهد شد.
‌بر مبنای این طرح، مشخص خواهد شد کدام شهرک‌ها باید توسعه یافته و در کدام مناطق ظرفیت ایجاد شهرک‌ها و نواحی صنعتی جدید وجود دارد که از سال آینده بر مبنای پتانسیل‌های موجود عملیاتی خواهد شد. مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در ادامه با اشاره به طرح‌ها و پروژه‌های این سازمان در ایام‌الله دهه فجر، خاطرنشان‌کرد: در این ایام ۳۹۵ طرح صنعتی در بخش های مختلف صنعت و تولید به بهره برداری می رسد.
وی گفت: ‌در همین راستا در ۳۱ استان کشور یک هزار و ۱۱۴۳ میلیارد تومان پروژه عمرانی اماده افتتاح شده است که در قالب ۳۹۰ پروژه تعریف شده و در ۲۲۸ شهرک، ناحیه صنعتی و منطقه ویژه اجرایی می‌شود و اجرای آنها به تامین زیرساخت‌های صنعتی در شهرک‌ها کمک خواهد کرد.این پروژه‌ها در حوزه‌های آبرسانی، برق رسانی، تصفیه فاضلاب، محوطه‌سازی، اصلاح معابر، گاز رسانی، آتش‌نشانی، مخابرات و غیره خواهد بود.
به گفته این مقام مسوول، اکنون ۸۳۲ شهرک و ناحیه صنعتی فعال در سطح کشور شامل ۵۰۱ شهرک، ۳۲۷ ناحیه و چهار منطقه ویژه وجود دارد و امسال برای تامین زیرساخت‌های آنها ۶ هزار و ۲۴۸ میلیارد تومان هزینه شده است. وی اظهار داشت: ۴۸ هزار و ۵۳۵ واحد صنعتی و تولیدی در این سازمان در حال بهره‌برداری هستند که ۴۲ درصد واحدهای خرد (زیر ۱۰ نفر کارکن)، ۵۱ درصد واحدهای کوچک (بین پنج تا ۱۰ نفر کارکن)، پنج درصد واحدهای متوسط (۵۰ تا ۱۰۰ نفر کارکن) و ۲ درصد واحدهای بالای ۱۰۰ نفر کارکن هستند.
رسولیان با اشاره به پیگیری‌های انجام شده از افرادی که در سال‌های گذشته از این سازمان زمین دریافت کرده بودند اما واحدشان به بهره‌برداری نرسیده بود، افزود: ۹ درصد از این واحدها در مرحله نصب ماشین آلات، چهار درصد در مرحله ایجاد سالن‌های تولیدی، هفت درصد در مرحله نصب اسکلت و بقیه در مراحل دیوارکشی، تخصیص زمین و غیره هستند. این در حالی است که تا پایان پارسال فقط سه‌هزار واحد در مرحله نصب ماشین آلات بودند.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید