Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












کشورهای بدهکار به چین

کشورهای بدهکار به چین

کشورهایی که بیشترین بدهی به چین دارند

بر اساس داده های بانک جهانی، کشورهایی که بدهی زیادی به چین دارند، بیشتر در آفریقا واقع شده اند، اما می توان آنها را در آسیای مرکزی، آسیای جنوب شرقی و اقیانوس آرام نیز یافت. چین به عنوان وام دهنده ترجیحی جدید به کشورهای کم درآمد، اکنون 37 درصد از بدهی این کشورها را در اختیار دارد. تنها 24 درصد از بدهی دوجانبه این کشورها از سایر نقاط جهان در سال 2022 است.
پروژه جاده ابریشم جدید که تامین مالی ساخت زیرساخت های بندری، ریلی و زمینی در سرتاسر جهان را تامین می کند، بدهی زیادی به چین برای کشورهای شرکت کننده ایجاد کرده است. در پایان سال 2020، از 97 کشوری که اطلاعات برای آنها در دسترس بود، پاکستان (77.3 میلیارد دلار بدهی خارجی به چین)، آنگولا (36.3 میلیارد دلار)، اتیوپی (7.9 میلیارد)، کنیا (7.4 میلیارد) و سریلانکا (6.8 میلیارد دلار) ) بزرگترین بدهی را به چین داشت. کشورهایی که بیشترین بدهی را به لحاظ نسبی داشتند، جیبوتی و آنگولا و پس از آن مالدیو و لائوس بودند که به تازگی خط راه آهن پر بدهی را به چین افتتاح کرده است. دیوید مالپاس، رئیس بانک جهانی، سطح بدهی بسیاری از کشورها را بار دیگر در ماه ژانویه «ناپایدار» خواند.
باشگاه پاریس اکثریت بدهی های کشورهای کم درآمد را قبل از تجدید ساختار در اختیار داشت و تا حد زیادی پس از پایان هزاره برای کشورهای واجد شرایط و در حال توسعه بخشیده شد. مشخص نیست که آیا چنین فرآیندی برای بدهی چین در دسترس خواهد بود یا خیر. از سال 2020، چین رسماً حدود 170 میلیارد دلار به کشورهای با درآمد پایین و متوسط ​​وام داده بود که از 40 میلیارد دلار در سال 2010 بیشتر بود.
وام‌های چینی نسبت به وام‌های بین‌المللی مانند صندوق بین‌المللی پول یا بانک جهانی یا وام‌های دوجانبه از کشورهای باشگاه پاریس، نرخ بهره بالاتری دارند و همچنین بازپرداخت کوتاه‌تری دارند. راه اندازی آنها به وام های تجاری مربوط به شرایط بازپرداخت، محرمانه بودن و همچنین اهداف آنها برای تأمین مالی پروژه های زیرساختی خاص به جای پیگیری اهداف توسعه به طور کلی نزدیک تر است.
همه‌گیری کووید-19 اکنون بازپرداخت دشوار وام‌های چینی را پیچیده‌تر کرده است. طبق گزارش فایننشال تایمز، این کشور مجبور شد در سال‌های 2020 و 2021 وام‌هایی به ارزش 52 میلیارد دلار را دوباره مذاکره کند - بیش از سه برابر مبلغی که در دو سال گذشته به این سرنوشت دچار شد. یکی از این موارد، سریلانکا بود - همچنین یکی از بزرگترین بدهکاران چین - که در ماه مه اولین کشور آسیایی در دو دهه گذشته بود که بدهی خود را رسوا کرد.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید