Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












قراضه‌های مسی در انتظار صنعتی شدن

قراضه‌های مسی در انتظار صنعتی شدن

بازیافت مس در سطح جهان بسیار متداول است زیرا بازیافت این فلز سرخ می‌تواند بخش قابل‌توجهی از هزینه‌های تولید مس را کاهش دهد.

از آنجا که میزان انرژی مورد نیاز برای فرآوری قراضه مس بسیار کمتر از انرژی مورد نیاز برای فرآوری سنگ معدن مس است فرآوری قراضه مس با استقبال بیشتری در جهان روبه‌رو است و همین موضوع سبب‌شده بازیافت مس از قراضه‌ها، نرخ آن را در جهان پایین نگه دارد. در این زمینه موضوع قابل توجه در ایران این است که باوجود اینکه بخش زیادی از کارخانه‌های مس چه در بالادست و چه در پایین‌دست این صنعت از قراضه استفاده می‌کنند اما بر جمع‌آوری آن، روشی سنتی حاکم است و آن را به‌صورت مویرگی انجام می‌دهند و قراضه خانگی کوچه به کوچه جمع‌آوری می‌شود. البته بر روند ضایعاتی که از طریق کارخانه‌ها جمع‌آوری می‌شود روش نظام‌مندتری حاکم است. این در حالی است که جمع‌آوری سنتی سبب ایجاد مشکلاتی می‌شود که اگر نظام‌مند شود می‌تواند به جمع‌آوری میزان بیشتری از قراضه و در نهایت ذوب بیشتری بینجامد. یکی از مشکلات روش سنتی این است که ممکن است بخش قابل‌توجهی از ضایعات طی فرآیند آن از بین برود و در کل جمع‌آوری نشود. موضوع دیگر اینکه جمع‌آوری سنتی ممکن است مشکلاتی را برای فرآیند ذوب دوباره نیز به‌وجود آورد از جمله اینکه ممکن است مواد دیگری طی فرآیند ذوب از قراضه جدا نشده و روی کیفیت محصول تاثیر بگذارد و باعث افزایش هزینه‌های کلی فرآیند تولید شود. از این‌رو برای رفع کاستی‌های روش سنتی در جمع‌آوری قراضه‌های مس نیازمند سرمایه‌گذاری و قوانینی هستیم تا بتوان بیشترین بهره‌وری را نصیب این صنعت کرد. می‌توان حتی در این زمینه کارگاه‌های کوچک و متوسطی قراضه راه‌اندازی کرد. البته از آنجا که یکی از عمده‌ترین مشکلات صنعتی شدن بازیافت قراضه، نبود سرمایه کافی است دولت نیز می‌تواند با ارائه تسهیلاتی مانند وام‌های کم‌بهره، روند صنعتی شدن بازیافت قراضه‌ها را تسریع بخشد.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید