Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












پژوهش ۱۲میلیون دلاری برای افزایش تولید مس

پژوهش ۱۲میلیون دلاری برای افزایش تولید مس

استرالیا با تشکیل کنسرسیومی که هدایت آن را استادان دانشگاه آدلاید برعهده دارند، بر یک پروژه 12میلیون دلاری تمرکز کرده است. این پروژه قرار است در زمینه تکنولوژی‌های جدیدی که تولید مس را افزایش می‌دهد، پژوهش کند.

این کنسرسیوم که متشکل از برخی شرکت‌های بزرگ معدنی فعال در استرالیا نظیر بی‌اچ‌پی بیلتون، آز مینرالز، ساندویک و... در کنار نهادهای دولتی است، بخشی از استراتژی دولت استرالیا برای سه برابر کردن تولید مس در جنوب استرالیا تا سال 2030 است. دولت استرالیا قصد دارد تا کمتر از 15 سال دیگر تولید مس در این بخش از کشور را به یک میلیون تن در سال برساند.

پایگاه اطلاع‌رسانی mining.com در گزارشی در این زمینه نوشته است از این پروژه 12میلیون دلاری (14.6میلیون دلار استرالیا)، سهم دانشگاه آدلاید در سرمایه‌گذاری 4.46 میلیون دلار استرالیاست و 14.6میلیون دلار دیگر را نیز شرکای معدنی و تحقیقاتی تامین کرده‌اند. در سال‌های 2014 و 2015، صادرات مس و کنسانتره آن از استرالیای جنوبی بیش از 2 میلیارد دلار بوده است که بیشترین ارزش صادرات از این منطقه را به خود اختصاص داده.

پروفسور «استفن گرانو» (Stephen Grano)، مدیر موسسه منابع معدنی و انرژی دانشگاه آدلاید (University of Adelaide’s Institute for Mineral and Energy Resources) که مدیریت این کنسرسیوم را برعهده دارد در این زمینه گفته است: «یک ذخیره قابل توجه و دست‌نخورده مس (و طلا به‌عنوان محصول جانبی) با ارزش بیش از 800 میلیارد دلار در این منطقه وجود دارد.» گرانو البته تاکید می‌کند به‌رغم وجود این ذخیره ارزشمند چالش‌هایی نیز در این زمینه وجود دارد که ازجمله مهم‌ترین آن‌ها پیچیدگی‌های زمین‌شناسی و جغرافیایی منطقه برای برداشت این ذخیره است.

ذخایر معدنی استرالیا جنوبی بسیار پیچیده هستند و از مواد معدنی مختلفی تشکیل شده‌اند که درهم‌آمیختگی بالایی با هم دارند. از همین رو استخراج و فرآوری آن‌ها به سطوح بالای انرژی، آب و سرمایه نیاز دارد.

با این حال پروفسور «جولی اوونز» (Julie Owens)، معاون قائم‌مقام دانشگاه آدلاید در این زمینه می‌گوید: «یکی از اهداف این کنسرسیوم رفع این چالش‌ها، پیدا کردن فرصت‌های جدید برای معدن‌کاری پایدار و کاهش اثرات مخرب زیست‌محیطی و تجاری‌سازی نتایج تکنولوژیکی این پژوهش برای حضور در بازار جهانی است.»

این کنسرسیوم در حالی کار خود را آغاز کرده است که پیش‌بینی‌ها در زمینه افزایش خارق‌العاده تقاضای مس در سال‌های پیشِ رو هر روز بیشتر رنگ واقعیت به خود می‌گیرد.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید