Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.

نام کاربری:
کلمه عبور:


عضویت در سایت

بازیابی رمز عبور

برآورد قیمت کیلوگرم و تومان می باشد.

شما در حال مشاهده ی قیمتهای هفته ی گذشته هستید
با عضویت در سایت قیمت های روز را مشاهده کنید












کاهش قیمت مس پیرو وضعیت تقاضای غول مصرف‌کننده فلزات

کاهش قیمت مس پیرو وضعیت تقاضای غول مصرف‌کننده فلزات

به گزارش متال آنلاین، کاهش تقاضا از سوی بزرگترین مصرف‌کننده فلزات باعث افت قیمت مس شده است.

به گزارش متال آنلاین امروز پنجشنبه 13 ماه اوت برابر با 23 مرداد ماه، قیمت جهانی مس LME، به دلیل تقاضای ضعیف فصلی از سوی بزرگترین مصرف‌کننده فلزات یعنی چین و بلاتکلیفی وضعیت بسته محرک مالی ایالات‌متحده برای حمایت از اقتصاد، کاهش یافته است.

به طور کلی تقاضای چینی‌ها در فصل سوم سال همیشه ضعیف بوده است. اغلب در ماه‌های ژوئیه و اوت مصرف مس تصفیه شده، بویژه مصرف سیم مفتول ضعیف است. معمولا از ماه سپتامبر تقاضا اندک اندک بهتر می‌شود.

جمهوری‌خواهان کاخ سفید و دموکرات‌های کنگره نیز روزهاست که در تلاشند تا یک لایحه برای ویروس کرونا تهیه کنند و همچنان به تفاهم و توافق نرسیده‌اند.

لازم به ذکر است، بلاتکلیفی بسته محرک مالی باعث می‌شود تا قدرت ریسک سرمایه‌گذاران کاهش پیدا کند و به طبع آن معاملات دستخوش تغییر شوند. هر سیگنالی که نشان‌دهنده بهبودی این وضعیت و به توافق رسیدن جمهوری‌خواهان کاخ سفید و دموکرات‌های کنگره باشد، قدرت ریسک سرمایه‌گذاران افزایش می‌دهد، چرا که آنها نسبتا به بهبودی شرایط اقتصادی امیدوار می‌شوند.

به گزارش متال آنلاین، واردات فلزات صنعتی چین رو به رشد است. واردات مس تصفیه شده به این کشور که در ماه ژوئن به 494.000 تن رسیده بود، در ماه ژوئیه دوباره شتاب گرفته و به 530.000 تن رسیده و رکود دیگری را به ثبت رسانده است. واردات آلومینیوم کارنشده، که ترکیبی از فلز اولیه و آلیاژ بوده، در ماه ژوئن به 254.000 تن رسیده است. این درحالی است که کشور چین از لحاظ تاریخی صادرکننده خالص آلیاژ بوده است. آخرین باری که چین اقدام به واردات حجم عظیمی از آلومینیوم خالص را داشته به سال 2009 برمی‌گردد، زمانیکه چین برای رهایی و نجات بازار فلزات ویران شده‌ خود که به دلیل بحران مالی جهانی رخ داده بود، سطح قابل ملاحظه و چشمگیری از آلومینیوم خالص را وارد کرده است.

خاطر نشان می‌کنیم، کمپانی دولتی کودلکو، بزرگترین تولیدکننده مس جهان، اعلام داشته که انتظار دارد پیشرفت سریعی در افزایش ظرفیت پردازش در پروژه زیرزمینی چاکویی‌کوماتا داشته باشد.

لطفاً برای ارسال نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود بشوید
اگر تاکنون ثبت نام نکرده اید ، روی این لینک کلیک کنید